IOKAI Shiatsu Pauline Napjus

Volg mij op facebook

'HET LEVEN IS EEN KWESTIE VAN BALANS'

IOKAI Shiatsu Pauline Napjus


Turnhoutplantsoen 17 (t/o nr. 22)
1066 NP Amsterdam (Nieuw Sloten)
Noord-Holland

Tel: 06-28 19 41 45
Tel. bereikbaar: spreek evt. een boodschap in en ik bel zo snel mogelijk terug. Meteen zelf een afspraak maken? Scroll omlaag naar
het einde van deze pagina voor mijn webagenda (blauwe vakjes). Voor vragen ben ik via e-mail beter bereikbaar.
E-mail:

Vrij parkeren.

 

Lees of plaats berichten in mijn gastenboek of zet een review op Yelp!

 

Scroll helemaal tot ONDER het oranje vraagformulier naar de kalender met blauwe blokken: dit is mijn webagenda waarin je de eerstvolgende mogelijkheid kunt checken en direct online zelf een afspraak kunt maken.

Als deze niet zichtbaar is vanwege storing of je hebt moeite met boeken: bel, app of mail mij en ik leg de afspraak voor je vast. 

 

Je ontvangt van je boeking een bevestiging en een herinnering aan je behandeling via e-mail.


Bij verhindering is het mogelijk te annuleren via de link in de bevestigingsmail. Indien niet minimaal 24 uur van tevoren is geannuleerd worden de kosten in rekening gebracht.

 

Hygi├źneprotocol i.v.m. maatregelen rondom het Coronavirus 

Heb jij of heeft een huisgenoot COVID-19 gerelateerde klachten? kom dan niet en annuleer kosteloos je afspraak! Desinfecterende handengel is aanwezig, en ik gebruik een mondmasker. De gebruikte doeken en hoezen worden op >60 gr. stoom gewassen en gestreken. Ook wordt de praktijkruimte extra geventileerd en gereinigd dmv een hoogkwalitatieve luchtreiniger met bevochtiger.  Na boeking ontvang je bij de bevestigingsmail en de herinneringsmail een bijlage met daarin dit uitgebreide Coronaprotocol voor mijn praktijk beschreven zodat je weet waar je aan toe bent. Lees dit door en neem bij vragen gerust contact op via het oranje vragenformulier hieronder.
Direct boeken?
Scroll dan nog even verder naar beneden naar de webkalender met blauwe blokken.


Naam:  
Telefoon:  
E-mail:  
E-mail:  
Vraag: