Praktijk Janneke Hanssen

Volg mij op facebook

Jouw weg naar bloei

Visieisie

Een warm welkom op de website van Praktijk Janneke Hanssen.

Praktijk voor lichaamsgerichte psychosociale zorg in de vorm van E.E.N. Therapie .

Bewustwording en persoonlijke groei.

Op mijn website vind je alle informatie over mijn praktijk, mijzelf en mijn werkwijze. Maar ook wat ik voor jou kan betekenen. Wellicht loop je al een hele tijd rond met diverse lichamelijk en/of psychische klachten en weet je eigenlijk niet goed wat je hiermee aan moet. Je denkt het allemaal wel alleen op te kunnen lossen..... 

Ik ben blij dat je een kijkje komt nemen op mijn website, wellicht is hiermee de eerste stap al gezet naar genezing. Soms weten we ook niet goed waar de klachten vandaan komen. We ondervinden in de huidige maatschappij een enorme druk met veel stress tot gevolg, wat een heleboel klachten geven. Tevens kan het zijn dat je inmiddels een enorme rugzak met je mee draagt, gevuld met een heleboel vervelende ervaringen en gebeurtenissen, die met veel emoties gepaard gaan. Hier kun je letterlijk ziek van worden, ook al is het al heel lang geleden. De onverwerkte gebeurtenissen gaan in jouw systeem zitten met ziekte tot gevolg. In de natuurgeneeskunde benaderen we de mens als holistisch. Lichaam, geest en ziel zijn één en moeten in balans zijn. Ieder mens heeft een zelfgenezend vermogen in zich. Middels de therapie  helpen we het lichaam om dit zelfgenezend vermogen in gang te zetten.

In mijn praktijk staat vertrouwen hoog in het vaandel. Je hoeft je niet te schamen voor je klachten en problemen. Ik wil je graag begeleiden en coachen en werken aan jouw weg naar bloei en genezing, zodat jij je weer beter voelt en vooruit kunt in het leven.

Tot ziens

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl