Hampiq praktijk voor levenscoaching en stervensbegeleiding

Volg mij op facebook

De weg naar Heelwording

Hampiq praktijk voor levenscoaching en stervensbegeleiding begeleidt en/of behandelt mensen met pijn of angsten die in het reguliere circuit niet verder komen, met een op traditioneel Indiaanse technieken gebaseerde werkwijze, waardoor de klachten over gaan of de mensen er mee leren omgaan.

Veel mensen lopen met pijn of angsten.
Soms is daar een aanwijsbare aanleiding voor, soms hebben ze zelf geen idee waar die pijn of angsten vandaan komen.
In het reguliere circuit wordt de verschijningsvorm vaak als uitgangspunt voor de behandeling genomen. Ik noem dat symptoombebehandeling, bijvoorbeeld fysiotherapie voor rugpijn, psychotherapie voor angsten. Het wegnemen van deze symptomen is heel praktisch en mag zeker gebeuren, maar het kan zijn dat er op een energetisch dieper niveau werk ook aan de winkel is.

Ik geloof dat pijn en angsten een aansporing zijn om een bepaald zieleprobleem op te lossen.
Als mensen de tijd nemen om hun klacht te analyseren, hoor je vaak dat ze dezelfde soort ervaring al diverse keren in hun leven doorgemaakt hebben, iedere keer op een net even andere manier.

Hampiq praktijk voor levenscoaching en stervensbegeleiding behandelt de bron van de klachten op energetische wijze.
Soms is deze bij de mensen bekend, soms is er een vaag gevoel, een vage herinnering, een droom of alleen maar een overweldigende angst.

De oude Indiaanse technieken stellen mij in staat die bron-ervaring te behandelen en te helen, waardoor er geen nieuwe verschijningsvormen nodig zijn.
Hierdoor kan iemand de les van die pijn of angst leren en verder gaan met zijn of haar levensopdracht.

***

Daarnaast houden we regelmatig ceremonieën, zoals een vuurceremonie (maandelijks bij volle maan) en een despachoceremonie (gebedsoffer bij de seizoenswisselingen

Houdt deze website in de gaten om te zien wanneer er weer een ceremonie gehouden wordt.

Werkwijzeerkwijze

In mijn praktijk werk ik vanuit energie.
Dat betekent dat u uw ervaringen niet hoeft te vertellen. Woorden nodigen vaak uit tot een welles-nietes, waarbij vaste stellingen worden ingenomen (en zelden of alleen met heel veel moeite) worden verlaten. Energie is veel vluchtiger en daarmee veel eenvoudiger los te laten. Mijn ervaring is dat de energie van de ervaringen voldoende is om heling tot stand te brengen.

* Reiniging van het lichtlichaam (illuminatie)
Ik geloof dat het fysieke lichaam omgeven wordt door een lichtlichaam. Beschadigingen aan dit lichtlichaam kunnen zich als klachten in het fysieke lichaam uiten.

* Losmaking van niet-eigen energieën (extractie)
Verder geloof ik dat de wereld bestaat uit verschillende vormen van energie. Lichte energie zorgt ervoor dat je goed functioneert, zware energie kan de oorzaak zijn van fysieke, emotionele en psychische klachten.
Sommige energieën voeden je lange tijd, maar blijven langer dan nodig is... van een hulpje worden ze een parasiet.
Ik kan u helpen deze niet-eigen energieën met respect te laten gaan, waardoor je verder op eigen benen verder kunt.

* Soul Retrieval en Destiny Retrieval
Tenslotte zijn er gebeurtenissen in je leven die zo traumatisch zijn dat een deel van je ziel de werkelijkheid niet aankan. Dit deel keert terug naar de bron en is daardoor niet meer in staat in jou te leven.
Samen kunnen we deze verloren zieledelen een nieuwe plek in je leven geven, waardoor je weer heel wordt.

Daarnaast bied ik sessies aan voor mensen die in de stervensfase zitten en hun huidige leven bewust willen afsluiten.

Effectief bij ...ffectief bij ...

De behandelingen zijn gericht op fysieke klachten (pijn), emotionele klachten en psychische klachten (angsten).
Ik help mensen die niet weten hoe ze met hun klachten om moeten gaan.

Ik geloof dat deze een oorsprong kunnen hebben in een familiepatroon (biologisch) of zielecontract (vorige levens). Ik zal daarom samen met u zoeken naar de bron, de eerste verwonding.

Mijn mentor zegt:
In mijn leven word ik niet 5x verlaten, maar beleef ik verlating op vijf verschillende manieren totdat ik dat deel van mijzelf geheeld heb.
Waarom zou ik wachten op de zesde keer, als ik het patroon kan doorbreken?

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Ik benader fysieke pijn en angst niet vanuit de impact in het leven van alle dag, maar op een energetische manier bij de bron, de eerste verwonding.

De behandelingen zijn niet primair gericht op genezing, maar op heling van de verwonding van de ziel.
Als dat gebeurd is, hoeven bepaalde trauma's niet meer opnieuw doorleefd te worden.
Die heling vindt energetisch plaats.

Voor genezing verwijs ik u door naar uw huisarts of specialist. Zij zijn gespecialiseerd in het herstellen van het fysieke lichaam.

Hoe schoner het lichtlichaam hoe minder uitwerkingen op het fysieke niveau.

Het werken met energieën is niet voor iedereen geschikt. Met name mensen die bekend zijn met psychosen kunnen hierop onverwachte reacties geven. Om redenen van uw veiligheid en welzijn alsmede mijn verantwoordelijk hiervoor wordt hier bij het kennismakingsgesprek nadrukkelijk aandacht aan besteed.

Heling en genezing werken op verschillende niveaus. Hierdoor is genezing mogelijk zonder heling, en heling zonder genezing.
Een genezen lichaam kan door de ongeheelde zieleverwonding in een latere levensfase vergelijkbare fysieke klachten ervaren.
Een geheelde ziel kan voortleven in een door ziekte onherstelbaar aangedaan lichaam.

Beide benaderingen zijn complementair, kunnen elkaar heel goed versterken. Een voorwaarde die ik hanteer voor het inzetten van de helingstherapie is dat u uw medische traject bij de reguliere gezondheidszorg voortzet. Ook kan ik u vragen een traject in de reguliere gezondheidszorg te starten.

Specialisatiepecialisatie

Soul Retrieval
Het hervinden van afgescheiden zieledelen, waardoor iemand weer 'heel' wordt.

De Soul Retrieval is altijd een onderdeel van een behandelprogramma en wordt niet 'los' geleverd. Het besluit tot een Soul Retrieval vloeit voort uit de behandeling en wordt in samenspraak tussen cliënt en behandelaar genomen.

Specialisatiectiviteiten


Vuurceremonies bij Volle Maan

Maandelijks organiseren wij bij Volle Maan een vuurceremonie. Hierbij tonen we onze dankbaarheid voor wat wij in de wereld mogen zetten en vragen wij om hulp bij het overwinnen van wat ons tegenhoudt of belemmert bij het in de wereld zetten van onze levensmissie.

Door verhuizing heb ik momenteel geen goede ruimte voor het houden van vuurceremonies. Hierbij geef ik u wel graag de data. Als u wilt dat ik een ceremonie bij u kom doen, hoor ik dat graag.

De data voor 2016 zijn:
zo 19-06-16 (volle maan ma 20-06-16 om 13:04 uur)
di 19-07-16 (volle maan wo 20-07-16 om 00:59 uur)
wo 17-08-16 (volle maan do 18-08-16 om 11:29 uur)
vr 16-09-16 (volle maan vr 16-09-16 om 21:07 uur)
za 15-10-16 (volle maan zo 16-10-16 om 06:25 uur)
zo 13-11-16 (volle maan ma 14-11-16 om 14:53 uur)
di 13-12-16 (volle maan wo 14-12-16 om 01:06 uur)

 

 

Aanmelden via e-mail gewenst, zodat wij u ook kunnen bereiken als het onverhoopt niet doorgaat.

Maximum aantal deelnemers: 25
Duur: 2 uur
Kosten: €2,50 p.p.

De vuurceremonies worden onafhankelijk van het weer en het seizoen buiten gehouden. Zorg voor passende kleding (regenkleding, winterkleding)!

Aanvangstijd 20:00 uur (inloop 19:30 uur) tenzij anders aangegeven.

***
Seizoensdespacho's bij Nieuwe Maan

In 2016 zullen wij weer een viertal Nieuw Maan despacho's verzorgen. Wij hebben ervoor gekozen om deze te houden tijdens de eerste Nieuwe Maan van de vier jaargetijden:

do 07-04-16 Lentemaan-despacho (nieuwe maan: do 07-04-16 om 13:25 uur)

ma 04-07-16 Zomermaan-despacho (nieuwe maan: ma 04-07-16 om 13:03 uur)

za 01-10-16 Herfstmaan-despacho (nieuwe maan: za 01-10-16 om 02:13 uur)

ma 29-12-16 Wintermaan-despacho (nieuwe maan: ma 29-12-16 om 07:54 uur)

Tijdens deze Seizoensdespacho vragen wij om ondersteuning, inspiratie en kracht om onze plannen voor het nieuwe seizoen te realiseren.

Aanmelden via e-mail gewenst, zodat wij u ook kunnen bereiken als het onverhoopt niet doorgaat.

Maximum aantal deelnemers: 15
Kosten: €15, tenzij mensen uit Perú de ceremonie doen, in dat geval €25).
Duur: 3 uur, van 19.30 - 22.30 uur, inclusief vuurceremonie (buiten), tenzij anders aangegeven.

***
Informatie over de despachoceremonie

Een despacho is een gebedsoffer volgens de oude Inca-traditie.
Er wordt een offer voorbereid waar etenswaren uit de natuur in gaan, die alle een eigen betekenis hebben en symbool staan voor onze dankbaarheid en intenties.
De ingrediënten verschillen per despacho. Er zijn meer dan 100 soorten despacho.

Alle aanwezigen krijgen een setje van drie bladeren en blazen daar hun goede intenties en gebeden in. In Perú worden hier coca-bladeren voor gebruikt.
In Europa kiezen we meestal voor blaadjes van de Rhododendron, die qua vorm veel lijken op coca-bladeren. Deze bladeren worden vooraf met ceremonie geplukt.
Zo’n setje van drie blaadjes noemen we een q’intu.

Terwijl de sjamaan de Despacho bereid, nemen de deelnemers de tijd om hun goede intenties en gebeden met de adem vrij te geven aan de q’intus. Deze worden naar voren doorgegeven en iedereen voegt er zijn goede intenties en gebeden aan toe. Dit geschiedt in drie fasen: met de adem, met de mond en de adem, met het hart en de adem en met de geest en de adem.
De sjamaan ontvangt deze q’intus, voegt er zijn gebeden aan toe en plaatst ze in de Despacho. Dit gebeurt meestal in volledige stilte.

Alvorens de Despacho wordt geofferd, worden de aura’s van de deelnemers ermee gereinigd.
De Despacho wordt aangeboden aan de Apu’s (mannelijke Natuurwezens) en de Ñusta’s (Vrouwelijke Natuurwezens) en Pachamama (Moeder Aarde) en Mamacocha (Moeder Zee).

Er zijn verschillende manieren om een Despacho aan te bieden: door verbranding in vuur, door deze in zee te werpen of door deze te begraven in de aarde.
Tijdens het offeren in het vuur komt er vrij snel energie vrij, waardoor er op het moment zelf al een transformatie bij de deelnemers kan worden ervaren. De oorspronkelijke energie die een ieder bij de geboorte had, spreekt men zo opnieuw aan en komt vrij om te gebruiken.
Bij offering in zee of in de aarde duurt het proces van vertering en acceptatie door de Natuurwezens langer en kan het langer duren voor de uitwerking merkbaar is.

Een despacho kan voor veel verschillende doeleinden gemaakt worden:
* Heling van emotionele pijn
* Heling van fysieke problemen, bij ziekte
* Een dieper contact met je ziel en je levenspad (bestemming)
* Het reinigen en transformeren van de energie in liefdes- of familierelaties (je mag ook samen met je familieleden of je partner komen)
* Het zetten van nieuwe intenties of het creëren van nieuwe dingen in je leven, bijvoorbeeld een nieuwe woonplek, werk dat bij je past, etc.
* Het reinigen en in harmonie brengen van je huis, tuin, of werkplek
* Het creëren van een gezond bedrijf of een goede werkplek.

Aanmelden via e-mail gewenst zodat wij u kunnen bereiken als de avond onverhoopt niet doorgaat.