'In Balans'

Frans Reiniers 'In balans' door Sensitherapie en Reiki

De Sensi-therapie in combinatie met de N.E.I. en de Reiki energieën, is een fantastische combinatie om de mens in zijn geheel weer in balans te krijgen.
Met een biotensor meet ik volgens een bepaalde procedure.
Hierbij komen de blokkades tot uiting en kunnen dan met verschillende methodes behandeld worden.
Bijna alle voorkomende klachten kunnen worden behandeld, of deze nu uit emotionele of lichamelijke klachten bestaan. Dit maakt niets uit.
Die cliënten die reeds bij mij onder behandeling zijn geweest ervoeren deze behandeling als zeer positief en vonden het ook nog ontspannend.
Er zijn zelf mensen die eenmaal in de vijf weken komen voor een behandeling, omdat ze dit heerlijk vinden, net als anderen naar een schoonheidsspecialiste gaan, komen deze naar mij voor een schoonheidsbehandeling maar dan voor lichaam en geest.
Voor meer informatie met betrekking tot behandelingen zie: WERKWIJZE.

Werkwijzeerkwijze

Als Reikimaster en Sensicure therapeut, heb ik door ervaring (behandelingen) en het channelen een totale en nieuwe behandelmethode ontwikkeld. Deze behandelmethode is voor zover mij nog niet bekend. De resultaten zijn zeer positief en cliënten spreken vol lof over deze behandelingen. In deze tijd (tijd van vernieuwing) mag en kan het allemaal makkelijker en behoeven wij niet meer al ons oud karma op te lossen. Bijna al onze lichamelijke klachten zijn ontstaan doordat wij ons voelen hebben weggestopt, hierop reageert het onderbewustzijn in de vorm van lichamelijke klachten, dus iedere lichamelijke klacht heeft in de oorsprong een psychologische oorsprong. Vele voorbeelden hiervan zijn omschreven in het boek van Christianne Beerlandt 'De Sleutel tot Zelf-Bevrijding'. Verder heb ik een opleiding gevolg als N.E.I. therapeut en mij deze werkwijze eigen gemaakt, zodat ik contact kan maken met het onderbewuste van jou, je onderbewustzijn is verbonden met je verleden en weet alles over jou, dus ook waarom en waardoor er bepaalde lichamelijke klachten ontstaan. Door al deze behandelmethodes samen te voegen is een prachtig en goed werkende behandelmethode ontstaan met zeer positieve resultaten. Enkele voorbeelden: het verlichten van reumatische pijnen (cliënt staat niet meer onder de behandeling van reumatoloog), fibromyalgie klachten verdwijnen, emotionele en of depressieve klachten verdwijnen.
Regelmatig krijg ik nog behandelwijze door gechanneld, deze is dan op de cliënt toegespitst. Het is een aangename aanvulling op mijn/onze behandelmethode. Verder werk ik ook met energie op of boven het lichaam op sommige delen van je lichaam opnieuw te activeren, zodat je lichaam het weer zelf kan gaan verwerken, uiteindelijk ben jij het zelf die het doet, wel met een beetje hulp van ons, maar jij bent het die het doet. Ik wil mijzelf geen medium noemen, maar vind het fijn en ben dankbaar dat ik deze boodschappen door mag krijgen.

Effectief bij ...ffectief bij ...

Fibromyalgie
Hooggevoeligheid.
Allerlei lichamelijke en emotionele klachten, o.a.
Pijnen in je lichaam.
Verdriet, depressies.
Zelfvertrouwen.
Hoofdpijnen.
Slaapproblemen.
Problemen op school, gepest worden, hekel aan school hebben, examen vrees e.d.
Allergieën.
Rouwverwerking.
Voor meer info betrefende allergieën en overgevoeligheid, zie: www.sensitievekinderen.nl
www.sensicure.nl

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Uit ervaring tijdens mijn opleidings periode is gebleken, dat er gemiddeld 2 a 5 behandelingen nodig zijn om de balans weer te herstellen.
Uiteindelijk zal jouw eigen lichaam zich zelf weer gaan herstellen met behulp van mijn behandelingen en ondersteunende preparaten.
Deze preparaten kunnen zijn:
Bloesem-Edelsteen remedies.
Octalieten.
Ik heb de beschikking over meer dan 160 remedies, uit deze remedies wordt de remedie gemaakt die u nodig heeft, deze remedie wordt heel nauwkeurig uitgemeten wat voor u van toepassing is.
Dragen van een Edelsteen.

Specialisatiepecialisatie

SENSI-THERAPIE:
Deze therapie is specifiek gericht op de behandeling van de mens in zijn/haar geheel. Zowel lichamelijk als emotioneel.

NEI: Met deze behandelmethode achterhaal ik wat de oorzaak is van uw probleem en geef ik antwoorden hoe u klachten vrij kunt worden en blijven.

 

REIKI:
Reiki is energie die niet te be-invloeden is en de mens in zijn geheel aanspoort om te genezen.
Gebruik Alaska Bloesem/Edelsteen remedies, dank deze remedie kan er direckt ondersteuning geboden worden tijdens of tussen de behandelingen.

ONDERSTEUNING tussen de behandelingen door.
Met ondersteuning van de Sensicure-therapie en een uitgemeten Alaska bloesem/edelsteen remedie en of een octaliet worden klachten behandeld in de tussenliggende tijd.

SpecialisatieOOGGEVOELIGHEID

Tijdens mijn zoektocht naar mijn eigen wezen, ben ik in contact gekomen met mijn lotgenoten:
de hooggevoelige mensen.
Hoe vaak ben ik niet naar de dokter gegaan met pijntjes. Er werd zelden iets gevonden. Op het laatst ga je aan jezelf twijfelen of het niet tussen de oren zit en je durft eigenlijk niet meer naar de dokter te gaan.
Wist ik veel dat ik energieën van andere mensen overnam.
Dat ik het verdriet van iemand anders voelde en naderhand niet lekker in mijn vel zat.
Tijdens mijn zoektocht heb ik geleerd hoe ik mij hiertegen moet beschermen.
Met de Sensi-therapie en de Reiki energie en het magnetiseren hoop ik dat ik andere mensen kan helpen, zodat deze die problemen niet behoeven te hebben.
Voor meer info en of kenmerken zie www.sensitievekinderen.nl