'In Balans'

Frans Reiniers 'In balans' door Sensitherapie en Reiki

Even voorstellen.

Welkom op de site van Frans Reiniers.

Een Gezond en Gelukkig leven leiden. Dat is wat wij elkaar toewensen voor elk nieuw jaar. Maar hoe velen van ons krijgt dat daadwerkelijk voor elkaar?
Wilt u ook gelukkig zijn, een goede gezondheid hebben en nog veel meer en bent u nu op een punt gekomen om daadwerkelijk actie te ondernemen? Dan bent u hier aan het goede adres.

Ik heb jaren pijn en hinder ondervonden van fibromyalgie. Na verschillende onderzoeken en testen ben ik uiteindelijk bij de St. Maartenskliniek terecht gekomen waar fibromyalgie werd geconstateerd. Aansluitend heb ik daar een workshop gevolgd hoe om te gaan met fibromyalgie . Je krijgt wel een zeker inzicht hoe te leven, maar de pijnen gingen niet weg.    Ik had veel pijnen tijdens de rust momenten (niet of nauwelijks kunnen slapen of lekker relaxt kunnen zitten was pijnlijk voor mij).
Met acupunctuur had ik wel verlichting maar op den duur kwam de pijn volledig terug, dus maar verder zoeken.
Hierna ben ik met verschillende alternatieve natuur geneeswijze in contact gekomen en heb mij deze behandel methodes eigen gemaakt, o.a. Reiki Energie, Sensicure, N.E.I., Magnetiseren, werken met energie om ons heen en ben ik mij gaan verdiepen hoe ontstaat deze pijn (bewustwording)
Met een combinatie van al deze behandelwijze ben ik helemaal genezen van fibromyalgie.
Ik heb dit uiteraard ook uitgeprobeerd bij bekenden/kennissen met fibromyalgie en met andere pijnen en de resultaten zijn zeer positief. Ik ben nu 10 jaar fibromyalgie pijn vrij!!

Samen gaan wij kijken naar de oorzaak van de klacht, gedrag of ziekte en niet naar het symptoom, waardoor we snel tot de “Kern” komen.

Door vervolgens de oorzaak te neutraliseren, wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam niet meer geblokkeerd.

U wordt geholpen d.m.v. door een combinatie van de Sensi Cure therapie, de NEI Therapie en Reiki-Energie behandelingen. Het zal in ieder geval een op u persoonlijk afgestemde therapie zijn die het beste resultaat geeft.

De Sensi-therapie is een therapie die zich richt om de persoon in zijn totaliteit te behandelen.
Mijn ervaring is dat er gemiddeld 3 tot 6 consulten nodig zijn om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen. Via een biotensor, dit is een speciaal meetinstrument, maak ik contact met uw energetisch lichaam dat laat zien waar de onbalans ligt.
We proberen de balans weer te herstellen door middel van de diverse onderdelen, meer informatie kunt u vinden onder het kopje Werkwijze.

De Nei therapie is een therapie waarmee je via een gericht vragenprotocol komt tot de oorzaak van uw klacht of probleem. Deze therapie is uniek omdat er gebruik wordt gemaakt van uw spierkracht (via arm of vingers) om te communiceren met uw onderbewustzijn. Dit is de zetel van alle informatie, die altijd zorgt dat u herkenning en inzicht krijgt. Het is een methode die inzichten en heling kan brengen op alle niveaus.

Kijk voor meer informatie onder het kopje Werkwijze.

Visieisie

Als het emotionele niet in balans is, zullen deze zich uiten in lichamelijke klachten.
Zo zullen lichamelijke klachten zich dan ook weer uiten in emotionele klachten.

Opleidingpleiding

·Reiki I,II,III, Master
·Sensi-therapeut voor sensicure-therapie
·Zelfstudie
·Paranormale ontwikkelingscursussen
·Diverse workshops, o.a. meditatie,automatisch schrift
. NEI opleiding
- Herverbinding

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl