Elisabeth's Craft

Volg mij op facebook

Kristaltherapeut, Tarot Master, Runen Master, Parapsychologie

Ik beheers vele disciplines maar werk voornamelijk met de kristaltherapie, de Tarot kaarten en de Runen.

De kaarten en de runen geven mij en mijn clienten de nodige inzichten en handvatten en de kristaltherapie kan hierdoor gerichter ingezet worden. Door de vele disciplines is het ook mogelijk om uit te wijken naar een andere manier van healen. Ik stimuleer het zelfgenezend vermogen maar altijd naast en met de reguliere geneeskunst. Ik werk complementair en niet vervangend. 

Werkwijzeerkwijze

Als eerste krijg je een intake gesprek. Dit gesprek kan zo'n 45 minuten duren en ik maak hierbij gebruik van vragenlijsten en kleurendiagnose.

Tevens zullen we in dit gesprek een stappenplan afspreken en begint de echte behandeling bij de eerstvolgende afspraak. 

Effectief bij ...ffectief bij ...

In principe kan je met al je klachten bij mij terecht. Maar klachten van emotionele aard, klachten die stressgerelateerd zijn of met rouw te maken hebben. Trauma's die zich hebben vastgezet, maar ook depressies, weinig zelfvertrouwen en andere klachten, zijn goed te behandelen met de edelsteen/kristaltherapie. Door de verschillende disciplines die Elisabeth beheerst, kan er behandeling op maat aangeboden worden. Want geen een mens is hetzelfde, dus waarom zou de behandelmethode dat dan wel zijn. 

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

De te verwachte resultaten zijn per persoon en per klacht verschillend. De één kan een enorm gevoel van ontspanning ervaren, de ander ziet een vermindering van pijnklachten en weer een ander krijgt weer energie voor 10. Wel zal ik je altijd wijzen op je eigen verantwoordelijkheid ten opzichte van je klachten, dit kunnen leefstijladviezen zijn, of voedingsadviezen. Ook zal ik altijd afgaan op het advies van een behandelend arts. Ik kan je helpen met je klachten om te gaan, of met de situatie. Ik kan je inzichten geven in het hoe en waarom, van je ziek zijn. En ik wil je helpen om zo gezond mogelijk te worden. Alles hangt samen met vertrouwen en de inzet van mij als therapeut en van jou als client. 

Specialisatiepecialisatie

Stress, trauma's, seksueel misbruik.

Kristaltherapie, paranormaal genezer, gesprektherapie met behulp van tarot kaarten en runen.