De Witte Olifant

Volg mij op facebook Silvia de Ruiter

Een holistische weg naar verandering in uw gezondheid

Heeft u behoefte aan "betere" doorstroming van uw levensenergie en stress reductie om te komen tot een beter welbevinden?

 

Diensten:

 

Herkent u zich onderstaande tekst?

 

Voel u uitgenodigd om een afspraak te maken 

 

Silvia de Ruiter

Werkwijzeerkwijze

Elk consult persoolijk en uniek!

 

Energetisch werken:

Als energetisch therapeut kan ik desgewenst energie toevoegen of afvoeren. Hierdoor worden blokkades opgeheven en de energiestroom hersteld. Als energetisch therapeut kan u als cliënt geholpen wroden om een bewustzijnsverandering op gang te brengen, zodat het herstel stand houdt. Het proces is erop gericht dat de cliënt terug in zijn kracht komt te staan en de regie (her)neemt over zijn eigen leven.

 

Door energetische therapie te combineren met massage/Dorn methode kan er op zowel psychische, emotionele en fysieke lagen gewerkt worden. De verbinding van energievelden en het fysieke vaak pijnlijke lichaam kan daarmee verlicht en tot ontspanning komen.

 

Ervaren doet geloven!

 

Werkwijze:

Tijdens de behandeling, blijf je als cliënt in je kleding en waar nodig kan het prettig  zijn je schoenen uit te doen.

Deze complementaire/alternatieve geneeswijze is een manier van behandelen , waaraan je kunt denken aan  het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het  lichaam. Ook behandeling op afstand is mogelijk.

Als therapeut stel ik mij in op de lichamelijke, emotionele en geestelijke toestand van de cliënt. Daarnaast is het mogelijk om uw bio energetisch veld te kunnen meten met een frequentie techniek die kan worden toegepast. Mocht je opzoek zijn naar contacten met geesten, wil ik je verwijzen naar  een medium of een paragnost.

 

Als cliënt kun je de werking van energie voelen door bijvoorbeeld warmte, koude, trillingen, moeheid, borrelende buik, oprispingen enzovoort. Na de eerste behandeling kan de klacht verergeren. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid. Ook kan de behandeling nog dagenlang doorwerken terwijl je er niets van merkt en het dagelijks leven al lang hebt opgepakt.

 

Het aantal behandelingen is heel verschillend aangezien we als mens allemaal uniek zijn. Het consult duurt gemiddeld 30-45 minuten. Over het algemeen zijn meer behandelingen nodig bij langdurige of chronische klachten. Na ongeveer 3-5 consulten overleggen we samen of voortzetting wenselijk is. Menigeen is na 3 consulten tevreden de deur uit….

 

Dorn methode:

Er wordt gestart met het corrigeren van de beenlengte. Dit doet de cliënt zelf middels ondersteuning van de therapeut. Zodra de beenlengte is gecorrigeerd wordt vervolgens het SI-gewricht, bekken en wervelkolom nagekeken en wanneer nodig gecorrigeerd. Dit alles gebeurd vanuit een beweging van zwaaien met benen, armen of opzij draaien van het hoofd. Dit in tegenstelling tot andere therapie soorten.

De holistische benadering vanuit energetisch werken en Dorn-methode is het mogelijk om naast alleen lichamelijke functies ook te kijken naar de mogelijkheden met de ziels- en geestelijke aspecten van de blokkade.

Effectief bij ...ffectief bij ...

Symptomen:

 

Voor wie?

De hulpvraag van cliënten is heel divers en bestaat niet alleen uit klachten op lichamelijk maar ook op psychisch en psychosociaal gebied.

 

Zowel baby’s, kinderen als volwassenen bezoeken mijn praktijk met allerhande fysieke (vaak niet te diagnosticeren en/of uitbehandelde) klachten: 

pijn, (b.v. slijmbeurs)ontstekingen, onrustig, burn-out, vermoeidheid, stress, slaapstoornissen, migraine/hoofdpijn, schouderpijn, nekpijn, whiplash, rugpijn, spierpijn, concentratieproblemen, exzeem, astma,  reuma, diabetes, hartklachten, verlaagd immuunsysteem, slaapproblemen, fibromyalgie, bot-pijn etc. etc.

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Ieder mens is uniek en zo ook de reacties.

 

Verder wijst wetenschappelijk onderzoek uit dat zes van de zeven cliënten vinden dat zij baat hebben bij deze therapie. Veel cliënten ervaren na behandeling een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven.

 

Het aantal behandelingen is heel verschillend aangezien we als mens allemaal uniek zijn. Het consult duurt gemiddeld 30-45 minuten. Over het algemeen zijn meer behandelingen nodig bij langdurige of chronische klachten. Na ongeveer 3-5 consulten overleggen we samen of voortzetting wenselijk is. Menigeen is na 3 consulten tevreden de deur uit….

Specialisatiepecialisatie

Specialisatiee Witte Olifant

Naamstelling De Witte Olifant is als inspiratie mij ingegeven, waarbij ik een prettige koude rilling over mijn rug heb mogen ervaren als geluksbrenger.

 

De Witte Olifant is voor mij een dier die met beide benen stevig op de grond staat en met zijn slurf zichzelf creatief kan reinigen en neutraliseren. De kleur wit heeft voor mij de betekenis van neutraliteit, kracht vanuit de grote bron en onvoorwaardelijke liefde.

 

De Witte Olifant staat binnen de 5e chakra (keelenergie) als dier gekoppeld. 

 

Dat een olifant geluk brengt, komt uit het Oosten.

In het oude China was een olifant het symbool van kracht en wijsheid. Vast staat in ieder geval dat de olifant een intelligent en emotioneel dier is.

 

Behalve in China wordt de olifant in veel andere Aziatische landen als een bijzonder dier beschouwd. Zo is de olifant volgens de Indiase mythologie heilig, denken bijgelovige Japanners dat een beeldje van een olifant naast het bed ervoor zorgt dat nachtmerries weg zullen blijven. Boeddha zou zelfs uit een witte olifant geboren zijn. Witte olifanten die aan de koning worden geschonken ziet men als geluksbrengers.

 

Gelukkig hoef je niet bijgelovig te zijn om een dier dat geassocieerd wordt met kracht, wijsheid, emotie, zuiverheid en geluk als boegbeeld te hebben!