De Witte Olifant

Volg mij op facebook Silvia de Ruiter

Een holistische weg naar verandering in uw gezondheid

Ik Silvia de Ruiter, ben natuurgeneeskundig energetisch en Dorn Therapeut.

 

Er wordt een helpende of ondersteunende hand geboden bij het thuiskomen in uw lichaam, wat valt onder complementaire/ alternatieve geneeswijzen. Dit wordt gedaan door het optimaliseren en stabiliseren van de subtiele energievelden en energiewielen (Aura & Chakra’s en ook wel bekend als magnetiseren (“magnetiseur”), strijker, hand op legging). Deze bevinden rondom en in uw fysieke lichaam welke begeleid kunnen worden door middel van een gesprek. Waar nodig wordt Dorn methode “de zachte manier van wervel therapie” aangevuld met voedingsadvies toegepast.

 

Klachten (symptomen) kunnen heel divers zijn, zowel chronisch en niet-chronisch. Deze kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn en u geheel uit balans brengen.

 

Of het nu gaat om grenzen stellen, zwangerschap, bekkenbodem, stress, burn-out, nek/schouder pijn, slijmbeursontsteking, slapeloosheid, been lengte verschil, rugpijn, migraine, vermoeidheid, reuma, gewrichts klachten, rusteloosheid (RLS), hoogsensitiviteit (“HSP”), Eigen tijdse kinderen (“Nieuwetijds kinderen”/ new age kids), bijna dood ervaringen (BDE), niet lekker in je vel zitten of uiteenlopende pijnklachten, of als u om welke reden dan ook gewoon goed voor uzelf wil zorgen.

 

In licht en liefde groet ik u, Silvia de Ruiter

Visieisie

Een holistische weg naar verandering in uw gezondheid.
 

Hoe kan ik als De Witte Olifant u helpen?     

                                                                                       

De Witte Olifant kan veel betekenen in het hervinden van de balans en harmonie van uw lichaam. Er is erkenning van deze behandelvorm door een meerderheid van zorgverzekeraars. Het Verbond; de beroepsorganisatie adviseert om vooraf te informeren bij de zorgverzekeraar of u voor consultvergoeding in aanmerking komt en op wat voor voorwaarden. Vergoeding zorgverzekeraars 2016

 

Ervaren doet geloven!

 

Silvia de Ruiter

06-50611009

Opleidingpleiding

Het Johan Borgman College = CAM Instituut Utrecht

Lid van ...id van ...

Het Verbond: 14002

Praktijk AGB code:90-58286

Therapeut AGB code: 90-049897

RBCZ nr: 206057R

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl