Magnetiseur en Healer Cindy Kousbroek

Volg mij op facebook Volg mij op linkedin

Magnetiseur& Healer Cindy Kousbroek

Mijn naam is Cindy Kousbroek.
Ik heb ruim 20 jaar in de hulpverlening gewerkt als pedagogisch medewerker, ambulant hulpverlener en sociotherapeut. In deze periode heb ik een schat aan mensenkennis opgedaan. Deze kennis heeft mij verrijkt, gesterkt en helpen ontwikkelen tot wie ik nu ben en waar ik nu sta! Het werken met mensen is een wisselwerking. Je leert van-, en spiegelt elkaar.
Niet alleen mensenkennis stelt mij in staat mij met anderen te verbinden. Door op vroege leeftijd aan mijzelf te gaan werken en de verdieping op te blijven zoeken, heb ik lagen afgelegd en kanalen opengezet. Mijn openheid en gevoeligheid zijn volledig teruggekeerd.
Ik ben gaan ervaren dat mijn handen fungeren als gevers en ontvangers, wat mij in staat stelt om pure energie te geven of juist energieblokkades weg te kunnen nemen. Het zelfherstellendvermogen van het lichaam wordt versterkt.
Ik ben mijzelf gaan scholen in hoe ik mijn energie en de door mij te ontvangen pure& helende energie, kan inzetten ten behoeve van anderen. Dit heeft geresulteerd in een goed lopende praktijk te Huissen (tussen Arnhem en Nijmegen) waar ik enorm trots op ben.

 

Als magnetiseur, healer en energetische therapeute is het mijn missie om jou vrij te maken van lichamelijke-, en geestelijke klachten, vastgezette energieën en pijnlijke levenservaringen. Dit zorgt ervoor dat jij jezelf kunt zijn, kunt beleven en manifesteren.

 

Als magnetiseur& healer is het mijn talent om letterlijk en figuurlijk mijn handen op “de zere” plek te leggen waarin ik mij laat leiden door mijn intuïtie. Door handoplegging ontlaad het lichaam energieblokkades, wordt de levensenergie versterkt en middels onze gesprekken, voorzie ik jou van zelfinzicht. Zelfinzicht maakt je bewust van wie jij werkelijk bent, wat jij wilt en kunt.

Visieisie

Blokkades in het lichaam of energieveld ontstaan door allerlei ingrijpende situaties en ervaringen uit dit leven of daarvoor. Situaties waarbij we trauma, onveiligheid, verdriet, spanning en angst hebben opgelopen. Wanneer we deze levenservaringen en emoties niet voldoende hebben door-leeft, slaan wij ze op in ons lichaam of energie veld. Dat opslaan kan op den duur resulteren in lichamelijke en-of geestelijke klachten. Er ontwikkelen blokkades die de energiestroom in het lichaam stagneren, of remmen de opname van levensenergie. Je kunt zelfs vastlopen op een aantal (leef)gebieden. Het leven vraagt je stil te staan bij jezelf, wat nodig is om met jezelf in contact te komen.

Opleidingpleiding

De behaalde opleidingen zijn:

* M.D.G.O-verzorging

* HBO-opleiding 'Sociaal Pedagogische hulpverlening'

* Post-HBO-opleiding Kinder/jeugdcoach

* 'Magnetiseren' aan de volkuniversiteit van Arnhem

 

Ik werk nu ruim 7 jaar vanuit mijn praktijk te Huissen

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl