Magnetiseur en Healer Cindy Kousbroek

Volg mij op facebook Volg mij op linkedin

Magnetiseur& Healer Cindy Kousbroek

Ik maak u vrij van lichamelijke en- of geestelijke klachten door het opsporen van blokkades en storingen in uw lichaam of energieveld. Daarbij tune ik in op uw energieveld en "lees" de informatie die het afgeeft. Deze informatie verifieer ik door samen met u in gesprek te gaan en met mijn handen uw energieveld en lichaam af te tasten. Ik onderzoek waar de blokkade aanwezig is en voel wat het nodig heeft. Dat kan healing zijn, om energie vragen, verlichting of zelfs liefde nodig hebben. Deze energieën worden via mijn handen gebundeld en dáár gebruikt en ingezet waar uw lichaam of geest dit nodig heeft. Bij magnetiseren wordt niet alléén de ‘zieke’ plek behandeld, maar behandel ik u totaal.

Werkwijzeerkwijze

Als magnetiseur& healer is het mijn talent om letterlijk en figuurlijk mijn handen op “de zere” plek te leggen waarin ik mij laat leiden door mijn intuïtie. Door handoplegging ontlaad het lichaam energieblokkades, wordt de levensenergie versterkt en middels onze gesprekken, voorzie ik jou van zelfinzicht. Zelfinzicht maakt je bewust van wie jij werkelijk bent, wat jij wilt en kunt.

 

Ervaring cliënte: Een afspraak bij Cindy is voor mij alsof ik thuis kom. Ze luistert naar mijn lichaam en ziel op een manier die ik zelf nog niet helemaal door heb. Als HSP'er heb ik vaak de neiging om overal en nergens te zijn. Vaak niet bij mezelf.

 

Ervaring cliënte: " Cindy, is een liefdevolle en fijne vrouw die je volledig op je gemak stelt tijdens haar afspraken. Haar manier van werken sluit aan bij de behoeften die je op dat moment nodig hebt. Feilloos voelt ze met al haar voelsprieten aan wat de ander nodig heeft. Zo start Cindy met een rustig gesprek op de stoel waarbij ze luistert naar je verhaal en je nieuwe inzichten geeft over de gedragingen, gevoelens en gebeurtenissen uit je leven. Vervolgens brengt Cindy je weer in contact met je eigen lijf door alle spanningen en chaos weg te laten stromen. Cindy laat je letterlijk weer 'thuis komen' in je eigen lichaam, wat ik als zeer waardevol ervaar. Zeker in mijn drukke chaotische leven met allerlei prikkels van buitenaf is het lastig voor mij om mijn gevoelens en emoties te ordenen en begrijpen. Samen kijk ik met Cindy waar mijn patronen vandaan komen en ondersteunt ze mij in nieuwe situaties.

Effectief bij ...ffectief bij ...

Als magnetiseur& healer maak ik u vrij van lichamelijke- en of psychologische klachten. De meest voorkomende lichamelijke klachten waarmee de mensen bij mij komen zijn: (chronische)vermoeidheid, stress, overgangsklachten, burn-out, allergieën, rusteloosheid, onvoldoende geaard zijn, opgebouwde lichamelijke spanning, menstruatieklachten, lichamelijke blokkades geuit in koude handen en voeten, last van het darmenstelsel en pijn in de schouders of de rug.

De meest voorkomende psychologische klachten waarmee de mensen bij mij komen zijn: verwerking van oud-zeer of (vroege)levenservaringen, scheidingsproblematieken, misbruik, disbalans werk en privé, (omgaan met)hooggevoeligheid, onzeker voelen, faalangst, last krijgen van "oude patronen" en willen transformeren naar wie ze werkelijk zijn.

 

Hoogsensitieve volwassenen en jongeren kunnen last hebben van energetische "ballast". Ballast in de vorm van "vol zitten" van (negatieve) energieën van anderen, het contact met de bron niet meer kunnen ervaren, aanwezigheid voelen van anderen zielen of hebben begeleiding nodig in het energetisch kunnen afsluiten. Ik verwelkom u graag en kan u helpen bij aarding, ont-lading en energetische opschoning. Ik geef u liefdevolle begeleiding, praktische tips en bovenal steun en begrip in uw processen.


 

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Referenties/ervaringen:

Referentie, jonge vrouw, 16 jaar, hooggevoelig

Toeval bestaat niet. Jij bent op mijn pad gekomen, om mij verder te mogen helpen en sturen. Om mij de weg te wijzen, in mijn energie en mijn zijn. Jij hebt mij een zicht gegeven, op hoe het ook anders kan! Helpen mijn aura en energie te reinigen en het weer te laten zijn zoals het hoort, schoon en puur, vol liefde en licht. Ik mag weer stralen en spreken. Ik mag ontvangen en loslaten. Dankbaar dat ik een vrouw met zo'n mooie ziel en zo'n zuiver hart, heb mogen ontmoetten. Bedankt voor het brengen van rust in mij.

 

Referentie, vrouw, 43 jaar

Ik ontmoette Cindy elders, zij maakte met haar persoon indruk op mij. Ik wilde graag een keer naar haar toe. Uiteindelijke heeft het nog ongeveer een jaar geduurd voor ik er was, maar het weerzien had direct dezelfde vertrouwde, warme, welkome energie. Ze is er tijdens de behandeling helemaal voor jou en ik voelde me echt gezien. Vanaf het moment dat de deur opengaat....oprechte, warme aandacht voor jou. Woorden die bij me opkomen zijn: puur, warm, gegrond, een prachtige stralende, krachtige energie. Aan het begin van de behandeling was ik een beetje gespannen. Ik voelde dat zij mij zou kunnen lezen en ik wist niet of ik er wel aan toe was dit zelf te horen en zien. Echter Cindy bleef Cindy en nam direct mijn spanning en eventuele zorgen weg. Alles wat hier naar boven komt, komt uit liefde en zal je dus nooit kunnen schaden. Ik vind haar erg zorgvuldig in haar benadering en het lijkt (en inmiddels weet ik) intuïtief tot haar te komen wat haar volgende aanraking of woorden zullen zijn. Naast de energetische behandeling heeft ze me ook praktische handvatten en tips aangereikt. Ik heb de behandeling ervaren als een heerlijk ontspannen tijd waarin ik gesterkt en opgeladen weer de deur uitliep.

 

Referentie, Vrouw, leeftijd 32 jaar

Toen ik gisterochtend voor het eerst bij Cindy kwam, wist ik dat ik (haar) hulp dringend nodig had.
Ik bevind mij momenteel in een situatie die er tot voor gisteren uitzichtloos en zeer beangstigend uit zag. Niet alleen mijn psyché maar ook mijn lichaam had ik in tijdsbestek van een aantal jaar goed aan de kant gezet zodat ik mij “strijdbaar” kon opstellen. Ik bezat niet langer de kracht (fysiek) en het vermogen (psychisch) om zelf hier uit te komen.
In de duur van één sessie met Cindy heeft zij mij ultieme inzichten en pijnlijke waarheden gegeven en doen inzien. Zij heeft mij door haar kracht en liefde mijn eigen kracht en liefde weten te hervinden. Ik ben (natuurlijk) nog niet de oude maar er schijnt weer licht in de duisternis en dit licht wordt met het uur sterker. Mijn dankbaarheid is groot.

 

Referentie Vrouw, 35 jaar

Even een korte beschrijving van mijn behandeling van Cindy. Na behandeling door Cindy wilde ik even graag op mezelf zijn. Ik was even bij een vriendin, alleen had ik het idee of alles langs me heen ging. Nadat ik thuis was merkte ik dat ik heel erg moe was. Ook had ik het erg koud. Rillen en het gewoon koud hebben. Ik merkte dat de energie nog wel door werkte. Ik heb meer gevoel in mijn voeten, handen en heupen. Het voelt alsof er meer ruimte in mijn lijf is. Cindy vertelde mij veel dingen tijdens de behandeling wat ik fijn vond. Ik kon hier echt wat mee. Ik voelde tijdens de behandeling de energie door mijn lijf stromen. Op moment dat ik op de behandeltafel lag voelde het alsof er van mijn kruin naar beneden over mijn lijf een baan van licht stroomde. Het steeg als ware vanuit mijn lijf omhoog. Dit voelde goed. Al met al was het een hele fijne behandeling. Ik merk dat ik erna rustiger en relaxter ben. Zelf heb ik het gevoel dat ik nog een aantal meer behandelingen ga krijgen.  De nacht erna heb ik heel goed en fijn geslapen. Al met al een kado aan mezelf, waar ik na twee dagen nog steeds van geniet.

 

 

Referentie Vrouw, 28 jaar

,,Wat jouw sessies met mij doen, vind ik moeilijk te verwoorden. Net zoals ik het moeilijk vind om mijn gevoelens te uiten. Dat is ook de reden dat ik bij jou kom. Ik wilde rust in mijn hoofd. Ik heb de neiging om alles duizenden malen te overdenken, zonder daarbij stil te staan bij wat ik werkelijk voel. 
Ik ging na de eerste behandeling met veel rust weg, en wilde graag nog eens langskomen. Na deze sessie heb ik veel nagedacht over hoe ik mij voelde tijdens deze sessie en dat ik deze rust vaker wilde voelen. 
De tweede keer liet ik mijn gevoel (redelijk) vrij en heb voor het eerst mijn verdriet laten zien aan iemand, aan jou. Ik ben de rest van de dag nog verdrietig geweest maar de volgende dag vooral opgelucht.
Lieve Cindy, bedankt voor jouw adviezen, maar vooral dat het jou lukt om mijn hoofd leeg te krijgen en dat je mij stil laat staan bij mijn gevoel. Ik verheug mij nu al op de volgende sessie..'

 

Referentie Vrouw, 40 jaar

,,Toen ik bij Cindy kwam zat ik behoorlijk vast, op een aantal gebieden, en had erg veel stress. In eerste instantie was ik sceptisch om naar haar toe te gaan, maar mijn vriendin zei dat ik het echt moest proberen. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het was heel laagdrempelig, ik voelde me meteen erg op mijn gemak. Zo erg zelfs dat ik haar dingen vertelde die ik nooit met andere gedeeld had. 
Of je erin geloofd of niet, het hielp zo erg dat ik na vijf keer geen stress meer ervaar en het gevoel heb dat ik het leven aan kan.

Specialisatiepecialisatie

Hoogsensitieve jongeren en volwassenen kunnen last hebben van energetische "ballast". Ballast in de vorm van "vol zitten" van (negatieve) energieën van anderen, het contact met de bron niet meer kunnen ervaren, aanwezigheid voelen van anderen zielen of hebben begeleiding nodig in het energetisch kunnen afsluiten. Ik verwelkom u graag en kan u helpen bij aarding, ont-lading en energetische opschoning. Ik geef u liefdevolle begeleiding, praktische tips en bovenal steun en begrip in uw processen..

Specialisatieliënt profielen

Cliënte 1.Cliënte bewust afscheid genomen van de reguliere hulpverlening. Bij psycholoog geweest en kwam daar niet verder mee. Blokkades vanuit het verleden, die beweging en vooruitgang in het NU verhinderden.
Stap voor stap het verleden healen. Hiervoor de tijd en het vertrouwen gegeven. Daardoor meer vertrouwen krijgen. Los durven laten enmeer naar haar gevoel kunnen gaan. Door gesprekken inzicht gekregen hoe de blokkades ontstaan zijn en hierdoor meer vrijheid in het lichaam en haar hoofd gekregen. Steeds meer in het hier en nu kunnen zijn, contacten aan durven en kunnen gaan en meer open durven zijn in wie ze is, wat ze wilt van zichzelf en haar omgeving.

Cliënte 2. Cliënte met depressief verleden. Dit verleden stond haar in de weg om te kunnen groeien. Angst voor terug val. Weinig licht aan de horizon. Blokkades en overtuigingen d.m.v. behandelingen "opgeruimd, geheeld, verwijderd". Hierdoor ruimte en energie opgedaan om meer positiviteit toe te laten en vernieuwing aan te gaan. Meer vertrouwen en rust gekregen. Innerlijke balans is hersteld. De positiviteit neemt toe. Hierdoor meer energie, naar buiten treden en daar stappen maken. Door stappen te maken meer zelfvertrouwen ontwikkelt en daardoor meer draagkracht ontstaan. Goed geaard, goed geworteld, meer stevigheid in wie ze is en gaat ZIJN.

Cliënte 3. Jonge hooggevoelige jonge meid onzeker en terug getrokken in eigen comfortzone. Er ging het een en ander aan haar voorbij. Ze liet het aan haar voorbij trekken. Belemmerende overtuigingen, teruggetrokkenheid en te weinig stevigheid in zichzelf. Uitgenodigd om meer in het licht te gaan staan. Ruimte en zichzelf gegeven, ruimte in haar omgeving gecreëerd. Kracht gegeven, goed geaard kunnen zijn en daarmee goed geworteld zijn. Hierdoor meer (innerlijke)kracht ervaren, stappen durven nemen en gaan staan voor wie ze is. Naar buiten getreden, contacten aangegaan en ruimte voor wie ze is en mag zijn.