AuraWerk

AuraWerk - energetische therapie

Even voorstellen ...

 

Mijn naam is Markus Merting. Ik werd in 1973 in Bünde (Duitsland) geboren, waar ik opgroeide en woonde tot 2004.
Al in mijn jeugd vond ik het ontzettend boeiend om met de geneeskracht van ons eigen lichaam te werken. Daarom volgde ik in 1992 een opleiding reflexologie en autogenic training. Na een aantal jaren in de horeca te hebben gewerkt, zette ik mijn loopbaan in de alternatieve geneeskunde hier in Zeeland voort. Ik volgde een opleiding tot Professional Aura Healer bij het Nederlof Instituut te Amsterdam. Daarnaast ben ik opgeleid in acupressuur en shiatsu en behaalde ik mijn mastergraad in de Japanse geneeswijze Reiki. Tenslotte behaalde ik mijn toelating tot natuurgeneeskundige therapeut.

Ik werk in mijn eigen praktijk als energetische therapeut.

 

 

Wat is energetische therapie ...

 

Ik zie de mens als een geheel, als holistisch wezen, waar lichaam, geest en ziel nauw met mekaar verweven zijn. Deze vormen verschillende lagen, namelijk een fysieke, een emotionele, een mentale en een spirituele laag.
Als één van deze lagen uit balans raakt, door invloed van binnen uit of van buiten af, kan dit gevolgen hebben voor de andere lagen of niveaus.
Meestal uit zich dat in eerste instantie als klachten zoals innerlijke onrust, rugpijn, hoofdpijn, maagpijn, storingen in het eetpatroon of onbalans van de spijsvertering.
Als deze klachten niet verholpen worden, kunnen deze uitgroeien tot verschillende ziekten zoals migraine, burn-out, depressie, ADD of ADHD, hormonale onbalans, spier- en gewrichtsklachten.

Hier komt de energetische therapie uitstekend van pas. Ik behandel mijn cliënten individueel na een uitgebreid intakegesprek met toegepaste therapievormen:

De energetische therapie is ook geschikt voor ziekten zoals kanker, multiple sclerose en vele andere. Deze therapie is geen vervanger voor de reguliere zorg, wel een goede aanvulling hiervoor.

 

Ik sta geregistreerd bij het verbond van professional aurahealers.

Visieisie

Mijn visie ...

 

Mijn visie is om velen van ons een leven in balans en harmonie in het hier en nu te laten ervaren. Een leven met meer liefde, respect en waardering voor zichzelf en anderen.

Opleidingpleiding

Opleidingen ...

 

1992:

Reflexologie

Academie voor sport en gezondheid te Bremen (Duitsland)

 

2009 - 2012:

Reiki I  t/m  Reiki III

Anneke Bennis te Schiedam

 

2010 - 2012:

AuraTouch® Professional Arauhealer

Nederlof Instituut te Amsterdam

 

2013:

Acupressuurist

Civas Instituut te Haarlem

Lid van ...id van ...

Ik ben lid van ...

 

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl