Welzijn voor Dier & Mens

Volg mij op facebook Link met mij Video

Welzijn voor Dier & Mens, herstel balans lichaam, geest en ziel

Consult Healing, Reading, Coaching

Ik help je op een persoonlijke en doelgerichte wijze op weg wanneer je last hebt van je hooggevoeligheid en/of om innerlijke onbalans in jezelf te helpen transformeren. Waardoor je verbinding met je eigen innerlijk licht wordt hersteld, zelfliefde en zelfvertrouwen (trouw zijn aan jezelf).
Alle antwoorden zijn in jezelf te vinden, maar soms kan het lastig zijn om die zelf naar boven te halen. Ik kan je hierbij helpen.

 

Emotionele- en fysieke klachten

De methode waarmee ik werk, werkt ook heel goed bij klachten zoals oorsuizen, paniekaanvallen, duizeligheid, depressie, niet goed kunnen slapen, hartkloppingen, stemmen horen, concentratieproblemen, klachten zonder bekende oorzaak, spanningen, laag zelfbeeld, oud zeer, boosheid en meer.
 

Een behandeling haalt de lading van de emoties die je hebt, eraf, waardoor je er makkelijker mee om kunt gaan, het is een zachte manier om te helen.
Je krijgt ook tools mee.

 

Als je sensitief of hooggevoelig bent, kun je ook veel baat hebben bij een energetische behandeling (healing). Je lichaam en geest reageren vaak sterk op energie. En juist als je (hoog)gevoelig bent, heb je veel last van alle prikkels uit je omgeving en kan dit je functioneren sterk beïnvloeden. De behandelingen brengen je weer in balans.

 

Heldere vermogens
Ben je helderziend, heldervoelend en/of helderhorend, en je ziet of voelt bijvoorbeeld spirits, lichten, energiebollen en andere energieën, of je hebt visioenen en je wilt hier beter mee omgaan, dan kan ik je ook hierbij goed begeleiden. Belangrijk hierbij is dat je de juiste, oprechte intentie hebt om het te ontwikkelen en er zuiver mee omgaat

Werkwijzeerkwijze

Mijn werkwijze is concreet, ik bied een luisterend oor en ik begeleid je met compassie, respect, en goed gevoel voor humor, in een veilige omgeving.

Ik inspireer tot positieve verandering/ander perspectief, vanuit jouw eigen krachten/talenten en draag daarin bij in jouw innerlijke groei, zodat je ermee verder kunt op jouw pad.

 

Na kennismaking via e-mail of telefoongesprek, stuur ik je, wanneer een afspraak is gepland, een intakeformulier toe. Bij de eerste afspraak tijdens het  intakegesprek, met een kopje thee erbij, gaan we dieper in op jouw hulpvraag en wat jouw wensen zijn, wat wil je veranderen? We bekijken samen of er een traject (max. 3 sesies) verder nodig is, op maat gemaakt, gericht op jouw hulpvraag. Aan de hand daarvan starten we aansluitend met een basissessie.

 

Naast het volgen van een traject kun je bij mij ook terecht voor een losse energetische behandeling inclusief coaching.
In het verleden hebben cliënten ook met één sessie goede vooruitgang geboekt.

 

Nazorg
Een week na de sessie(s) is er ruimte voor uitwisseling en evaluatie van je ervaringen naar aanleiding van de energetische behandeling(en). Ik stuur je ook een verslag toe, van iedere sessie.


De healing wordt geïntegreerd in je energiesysteem en lichaam, dit kan heel snel gaan, of het heeft wat langer tijd nodig. Dit is voor een ieder uniek.
Indien nodig geef ik als nazorg een korte healing op afstand om extra ondersteuning te geven.

 

Voor dieren is het fijn als ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven Ze voelen zich daar veilig. Ik behandel uitsluitend dieren op locatie.

Ik geef ook energetische behandelingen op afstand. Dit heeft dezelfde uitwerking.

 

Er vindt altijd eerst een kennismaking en intakegesprek plaats. Bij het geven van healings op afstand, kan dit ook telefonisch plaatsvinden. Ik stuur je, wanneer een afspraak is gepland, een intakeformulier toe. Jouw wensen en de problemen die het dier heeft, worden in beeld gebracht. De behandeling(en) stem ik daarop af en mijn bevindingen bespreek ik in het nagesprek.
 

Een week na de sessie is er e-mailcontact (en indien nodig telefonisch contact), waarin ruimte is voor uitwisseling en evaluatie van ervaringen naar aanleiding van de behandeling.
Indien nodig geef ik als nazorg een korte healing op afstand om een extra boost te geven. Ik stuur ook een verslag na iedere sessie.

Effectief bij ...ffectief bij ...

De behandelmethode waarmee ik werk, kan ook heel goed worden ingezet wanneer je last hebt van klachten zoals
– oorsuizen
– paniekaanvallen
– duizeligheid
– depressie
– pijn
– niet goed kunnen slapen
– klachten zonder onbekende oorzaak
– hartkloppingen (zonder medische oorzaak)
– stemmen horen
– concentratieproblemen
– spanningen
– laag zelfbeeld
– boosheid
– (chronische) vermoeidheidsklachten

-  trauma/oud zeer

 

Bij dieren:

Dieren zijn heel gevoelig en puur en daarom werkt de healingmethode waar ik mee werk, ook heel goed bij dieren. Wanneer de grootste blokkades worden geschoond en hersteld, gaat de levensenergie weer stromen, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen. Want het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.
De duur van het helingsproces is afhankelijk van de klacht (en van hoe de eigenaar erin staat).
 

Healing werkt bij:

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

De healing, reading, coachingssessies bieden je een duurzame verandering:

 

Een energetische behandeling(en) werkt altijd, ook al heb je misschien twijfels hierover, de energie doet zijn werk. Het is informatie die het zelfhelendvermogen aanspoort en jouw eigen innerlijk evenwicht kan herstellen, omdat de grootste blokkades (door oude emoties (herinneringen), weggehaald zijn. Ik geef je een krachtige push in de goede richting


Uit ervaring weet ik dat je er wel voor open moet staan en ook je hart durft te openen om aan jezelf te gaan werken; nieuwe fijne, positieve denkpatronen te ontwikkelen, die uitdrukking geven aan wie jij werkelijk bent. Dan pas kan het volledig geïntegreerd worden/indalen in je systeem, in je lichaam, want anders komt er geen beweging in, blijf je ‘stilstaan’, (omdat je dezelfde oude denkpatronen/overtuigingen aanhoudt, die jou beperken).

Specialisatiepecialisatie

Ik coach je, in combinatie met schoning en herstel van jouw energiesysteem van ballast en verstoringen. Op emotioneel, mentaal, fysiek en spritueel niveau.
Hierdoor wordt je gronding hersteld en ga je je fijner in je vel voelen.

Ik kan jou begeleiden, waardoor je zelfbewustzijn gaat groeien, je komt weer beter in je vel te zitten, je leert oude patronen te (h)erkennen en los te laten waardoor je meer gaat leven vanuit jouw ware natuur. Door zelfliefde en zelfvertrouwen (trouw zijn aan jezelf).
 

In Balans

♥ Je krijgt rust en ruimte in je hoofd en je voelt je veilig in het dagelijkse leven. Je kunt je weer tussen veel mensen begeven zonder overspoeld te raken door een drukke sfeer en emoties van andere mensen

 

♥ Je voelt je lekker in je vel, je bent aanwezig in je lichaam, je staat met twee benen op de grond en daardoor heb je een goede basis onder alles wat je doet

 

♥ Je kunt bij jezelf blijven, je zet jezelf centraal, waardoor je de juiste balans kunt vinden tussen activiteiten doen en rust nemen

 

♥ Je innerlijke harmonie wordt hersteld op alle bewustzijnsniveaus (persoonlijk zelf/ego, Hoger zelf, kosmisch zelf en Innerijk kind, waardoor je innerlijke kracht groeit. Je ontdekt wie je bent (je ware natuur), je ontdekt wat je wilt, wat je talenten en kwaliteiten zijn. Hierdoor durf je meer actie te gaan ondernemen en je dromen en wensen te gaan naleven waar je Ziel van gaat zingen.

 

♥ Je bent zekerder van jezelf, waardoor je keuzes kunt gaan maken die goed voor jou zijn, in plaats van dat je alleen aan verwachtingen van anderen voldoet, vanuit rust kun je je grenzen aangeven en bewaken.

 

Dieren

Ik help ook katten, honden en paarden om trauma los te laten, spanningen weg te halen, zodat ze weer goed in hun vel komen te zitten en levensvreugde ervaren.

 

Een healing helpt om verstoringen in het energieveld van jouw dier op te heffen, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen. Het dier gaat zich beter voelen, dit kan heel snel gaan binnen een sessie, echter kan het ook wat meer tijd nodig hebben, dit is afhankelijk van de klacht. Meerdere sessies zijn dan nodig en bekrachtigen het proces. Ik geef maximaal 3 sessies.
 

Ik help jouw dier op een persoonlijke en doelgerichte wijze bij het vinden van de antwoorden en oplossingen bij jouw hulpvraag omtrent de klachten die het dier heeft.

Hierbij staat mijn holistische benadering centraal; lichaam, ziel en geest zie ik als één geheel. Door waarnemingen via mijn intuïtie en helende kwaliteiten krijg ik helder te zien waar blokkades liggen, waar de oorzaak van een probleem zit en wat er nodig is om deze op te lossen, het los te laten.
 

Voor welke dieren?

Een healing kan helend werken voor dieren met bepaalde gedragsproblemen (vaak liggen daar emotionele processen aan ten grondslag, als gevolg van trauma of verlies. of na een operatie of bij ziekte.
Ik behandel katten, honden en paarden op locatie (of op afstand).