Welzijn voor Dier & Mens

Volg mij op facebook Link met mij

Welzijn voor Dier & Mens, Healing & Coaching

Dag,
Ik ben Saskia Tiemens en ik ben gecertificeerd Energetisch therapeut en ik help hooggevoelige vrouwen, sensitieve dierenliefhebbers én dieren om de verbinding met de innerlijke lichtkracht te herstellen, door onbalans te transformeren op emotioneel, mentaal, astraal en fysiek niveau.
 

Spanning in lichaam en geest worden losgelaten, waardoor het eigen innerlijk evenwicht hersteld kan worden en zelfliefde en zelfvertrouwen kunnen opbloeien.

 

Ik help je op een persoonlijke en doelgerichte wijze bij het vinden van de antwoorden en oplossingen bij jouw hulpvraag voor jouzelf of jouw dier.

 

Door middel van energetische heling en intuïtieve coaching begeleid ik je, aan de hand van waarnemingen die ik doorkrijg tijdens de behandeling. Blokkades in je energiesysteem worden opgeruimd waardoor je weer goed in je lijf komt te zitten en je je beter gaat voelen. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangespoord, waardoor klachten kunnen gaan verminderen en zelfs verdwijnen. Ook jouw leerthema’s worden duidelijk, via liefdevolle boodschappen. Waardoor je mooie groeistappen kunt gaan maken.

 

Ik ben onbevooroordeeld en ik werk vanuit rust en zuiverheid. Mijn eigen levenswijsheid en-ervaring mag ik doorgeven om mens en dier dichter bij hun eigen wezenlijke essentie te brengen. Dit doe ik met liefde vanuit mijn hart, helende kwaliteiten en mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens, waardoor er rust in lichaam en geest ontstaat en de levensenergie weer kan stromen op alle niveaus.

 

Healing bij dieren
Ik hou heel veel van dieren. Ik help katten, honden en paarden op locatie. Om trauma los te laten, voor een sneller herstel van ziekte of na een operatie, om pijn te verlichten en bij verdriet/stress na overlijden van een maatje. Waardoor het dier weer in ruststaat kan komen en goed in zijn of haar vel komt te zitten.

 

Mijn praktijk is in de mooie Utrechtse Heuvelrug in Leersum, vlakbij Doorn.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten:)

 

Stralende groet, Saskia

Visieisie

Mijn holistische benadering staat centraal; Lichaam, Ziel en Geest zie ik als één geheel. Door middel van healing (energetische therapie) herstel ik de balans tussen lichaam, geest en ziel.

De fundamentele oorzaak van de ziekte of pijn wordt naar boven gehaald. Hierdoor kan genezing plaatsvinden.

 

In mijn visie is trauma (onze beleving van gebeurtenissen en ervaringen) – een opeenhoping van energie: negatieve gevoelens, emoties en overtuigingen die we hebben, worden ergens opgeslagen in ons energiesysteem. Psychische- en fysieke klachten hebben in principe hun oorsprong in ons energiesysteem die dan niet goed meer functioneert.

 

Tijdens een energetische behandeling komen leerthema’s naar de oppervlakte, die te maken hebben met jouw aangeleerde denkpatronen. Zoals beperkende overtuigingen, blokkades die jou functioneren belemmeren, die jouw denken en handelen bepalen. Dit is de Kern waar het om gaat, hierdoor ontstaan de klachten emotioneel en fysiek. En dit geeft jou inzichten.


Er worden oprechte boodschappen aan je doorgegeven over wat je hier aan kunt doen, om de onbalans op te ruimen en los te gaan laten. Door de opgedane inzichten toe te passen, waardoor je kunt helen.
De behandelingen helpen je hierbij. Klachten verminderen hierdoor en kunnen verdwijnen.

 

Een healing zal je helpen op dieper niveau, wanneer je je hart hiervoor durft open te stellen en bereid bent om jouw deel, het innerlijk werk wat hiervoor nodig is, te gaan doen. Open te staan voor verandering, voor een nieuw perspectief waar je blij van wordt.

Opleidingpleiding

    Heremitage Holistische Opleiding Centrum
    Marianne Looij

 

    Steven de Nie

Lid van ...id van ...

CAT Collectief Alternatief Therapeuten

https://catcollectief.nl/

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl