Welzijn voor Dier & Mens

Volg mij op facebook Link met mij Video

Welzijn voor Dier & Mens, herstel balans lichaam, geest en ziel

Herstel balans tussen lichaam, geest en ziel
Hi, mijn naam is Saskia Tiemens, ik ben gecertificeerd Energetisch therapeut en ik help (hooggevoelige) vrouwen én dieren bij innerlijke onbalans, door emotionele blokkades op te heffen, waardoor de innerlijke en fysieke balans hersteld kan worden.

Ik help jou óf jouw dier, op een persoonlijke en doelgerichte wijze om emotioneel onbalans te transformeren, door innerlijke blokkades op te heffen  zodat er weer ruimte is om vanuit ontspanning te leven, terugkomen naar de ware natuur, de natuurlijke staat van zijn.

 

Door het geven van Healing, Reading, Coaching inspireer ik ook tot positieve verandering/een ander perspectief, vanuit jouw eigen krachten en talenten en draag daarin bij in jouw innerlijke groei, zodat je verder kunt op jouw pad.

 

Ik ben onbevooroordeeld en ik werk vanuit rust en zuiverheid. Mijn eigen levenswijsheid en-ervaring mag ik doorgeven om mens en dier dichter bij hun eigen wezenlijke kern te brengen. Dit doe ik met liefde vanuit mijn hart, helende kwaliteiten en mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens, waardoor er rust en balans in lichaam en geest ontstaat, omdat de vitale levensenergie weer kan doorstromen op alle niveaus.

Ik hou heel veel van dieren. Ik help katten, honden en paarden op locatie of op afstand. Ik help om de innerlijke balans te herstellen.


Mijn praktijk is in de Utrechtse Heuvelrug, in Leersum.
Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten:)
Liefs, Saskia

Visieisie

Mijn holistische benadering staat centraal; Lichaam, Ziel en Geest zie ik als één geheel. Door middel van healing, reading en coaching (energetische therapie) herstel ik de balans tussen lichaam, geest en ziel.

De fundamentele oorzaak van de ziekte of pijn komt naar de oppervlakte. Ook het zelfgenezend vermogen wordt aangespoord, hierdoor kan genezing plaatsvinden.

 

In mijn visie is trauma (onze beleving van gebeurtenissen en ervaringen) – een opeenhoping van energie: negatieve gevoelens, emoties en overtuigingen die we hebben, worden ergens opgeslagen in ons energiesysteem. Waardoor psychische- en fysieke klachten ontstaan, omdat ons energiesysteem niet goed meer functioneert.

 

Ik kan je helpen wanneer je je hart opent om voor jezelf (of door je eigen dier) inzichten te ontvangen, waardoor je mooie groeistappen kunt maken.
 

Ik nodig je uit om ook stappen zelf te zetten, en dit vraagt inzet en commitment naar jezelf toe. Om niet helpende overtuigingen, ideeën en gevoelens in jezelf te gaan herkennen, ze te accepteren én ze los te laten. Het gaat erom de relatie met die oude gewoontes en gedachtes te transformeren. Dat gaat jou helpen. Klachten verminderen hierdoor en kunnen verdwijnen.

De behandelingen helpen jou hierbij en je krijgt tools mee. Om jouw doel, jouw wensen, te bereiken en die te integreren in jezelf. Vertrouwen hebben in jouw proces.

Dit is een onderdeel van je groei/helingsweg, om bij je ziel, je licht te komen, en daardoor bij je innerlijke kracht.

 

Naast het volgen van een traject kun je bij mij ook terecht voor een losse energetische behandeling inclusief coaching.
In het verleden hebben cliënten ook met één sessie goede vooruitgang geboekt.

Opleidingpleiding

    Heremitage Holistische Opleiding Centrum
    Marianne Looij

 

    Steven de Nie

Lid van ...id van ...

CAT Collectief Alternatief Therapeuten

https://catcollectief.nl/

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl