Praktijk Tuan Kotta

Energetische therapie

Geachte Lezer, welkom op deze site.

Ik ben Sylvia Tuankotta, mijn praktijk is gevestigd in Rotterdam: Praktijk Tuan Kotta, een praktijk voor energetische behandelingen. Naast energetisch therapeut, ben ik saxofoniste.

Visieisie

Wat we denken en hoe we ons voelen, heeft met elkaar te maken: onze geestelijke en emotionele gesteldheid werken in op ons 'energie'-systeem.
Bij ziekte en pijn is dat niet in balans. De doorstroming van levensenergie is dan 'ontregeld', lichamelijk of psychisch.

Als energetisch therapeut bekijk ik ziektebeeld en klacht holistisch: energetische therapie werkt in op alle aspecten van de mens, zowel lichamelijk als emotioneel, mentaal en spiritueel. Verschillende klachten kunnen daarom behandeld worden.

Bij een complexe hulpvraag kijk ik samen met de cli├źnt ook naar oorzaken van de klacht. Je daarvan bewust worden, bevordert het genezingsproces. Iemand kan zich dan weer laten leiden door eigen inzichten en motivatie. Zo komt het herstel in zicht.

Opleidingpleiding

Sinds 2000 volg ik training en opleiding in verschillende therapeutische werkvormen. In 2009 heb ik de HBO-Opleiding tot Natuurgeneeskundig Paranormaal Therapeut afgerond, aan Het Johan Borgman College.
Een 4-jarige studie met vakken als anatomie, fysiologie, kennis van het energetisch lichaam, psychologie en toetsing van innerlijke waarneming.

Lid van ...id van ...

Het Verbond: Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten met als specialisatie paranormale therapie (www.hetverbond.eu)

Stichting RBNG: HBO-Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (www.rbng.nl)

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl