Luisterrijk massage

Ervaar het Zelf

Na een carriëre van 18 jaar in de kinderopvang, eerst als leidster en later als manager, ben ik in 2002 begonnen aan de opleiding tot massagetherapeut bij Holos in Utrecht. In diezelfde periode heb ik diverse cursussen gevolgd bij het Cico, centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling. Ook volgde ik bij Holos de training tot docent babymassage. Tevens ben ik opgeleid tot trainer Touching Child Care, onderlinge kindermassage.

Ik dans de Vijf ritmes van Gabriëlle Roth, doe al jaren aan yoga en heb diverse meditatietechnieken geleerd.

Momenteel mediteer ik in de traditie van Thich Nhat Hanh en ben aangesloten bij de sangha Tuin in Utrecht.
Mijn massagepraktijk is gevestigd in Oudwijk te Utrecht.

Daarnaast geef ik cursussen babymassage aan ouders en trainingen onderlinge kindermassage aan leerkrachten en aan pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven.

Visieisie

Life is not a problem to be solved, but a mysterie to be lived.

Onze Westerse cultuur hecht meer waarde aan denken en doen, dan aan voelen en zijn. Vaak laten we ons leven bepalen door de eisen van anderen. We hebben vaststaande ideeën over hoe iets is of zou moeten zijn. We doen de dingen omdat het nou eenmaal van ons verwacht wordt of omdat je het altijd zo gedaan hebt.
Helaas beperken we ons daardoor en verliezen we het contact met ons rijke, vrije en spontane deel, met datgene wat jou bezielt en vervult. Met datgene wat jou uniek maakt.
Massage nodigt je uit om je hiervan bewust te worden, zodat je steeds meer diegene wordt die je in wezen bent.