Jordis / Praktijk voor Somatic Healing

Je gezondheid in eigen hand

Welkom op mijn site bij de alternatieve hulpverleners!

Je lichaam is wijs genoeg

Je staat er nauwelijks bij stil, maar je lichaam is een schat van wijsheid. Vaak weet je lichaam eerder dat er wat mis is dan jij. Een rare tegenstelling. Want je lichaam ben je zelf en toch luister je er niet genoeg naar. Als je dat wel doet, zul je merken dat je lichaam een eigen geheugen, een eigen ritme heeft. Niet alleen in je hoofd, maar ook in je hart, in je buik, je benen en zelfs in je kleine teen. Spreek ze aan, luister naar ze en je zult ervaren dat het antwoord op je klachten al opgesloten ligt in je eigen lichaam.

Via een natuurgeneeskundige therapie bij Jordis |Praktijk voor Somatic Healing ontdek je je zelfgenezende kracht.

Naar het lichaam leren luisteren is vaak de sleutel tot een dieper innerlijk contact met jezelf. Een klacht geeft dan ook waardevolle informatie over wat er speelt in het onbewuste. Een Somatic Healing consult kan je helpen om de oorzaak van je klachten te ontdekken. Je leert je conditie aanvaarden en omhelzen en vervolgens je lichaamseigen genezend vermogen te stimuleren.

Visieisie

Je gezondheid in eigen hand

Gezond zijn betekent simpelweg in balans zijn. De sleutel om te weten of we in balans zijn ligt in het luisteren naar ons lichaam. Het lichaam vertelt ons de waarheid over wat in ons onderbewustzijn leeft en communiceert deze via een klacht die bewust waargenomen wordt. Somatic Healing baseert zich op het feit dat lichaam, geest en ziel onmiskenbaar met elkaar verbonden zijn.

Vanuit Somatic Healing wordt pijn beschouwd als vastgehouden energie die verantwoordelijk kan zijn voor allerlei blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Tijdens de therapie wordt gekeken waarin de oorzaak van de pijn ligt, zodat deze een proces kan ondergaan. Als je de blokkades los laat transformeert de pijn in een bron van zuivere energie; jouw levensenergie, vitaliteit en ook innerlijke vrede.

Met het vinden van innerlijke harmonie komt je creativiteit vrij en je komt in je kracht te staan. Vanuit hier kun je de juiste keuzes maken in alle aspecten van je leven en je leert te manifesteren vanuit je volle potentiaal.

Opleidingpleiding

Jordis Jakubczick (Berlijn, 1965)
Studies in Beweging en lichaamsintelligentie:

-Vanaf 1986 studie als professionele danseres waarin somatische studies in Alexandertechniek, Gindler Arbeit en Eutonie een essentieel onderdeel vormden van de dansopleiding.

- 4jarige opleiding aan de School voor Body-Mind Centering Amherst/VS, een diepgaande studie voor ervaringsgerichte anatomie, kinesiologie, integratief lichaamswerk, sensormotorische bewegings ontwikkeling en bewegings 'repatterning'. Dipl. 1994

-School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling/Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten AHK, danseres en choreografe; Dipl. 1994

- Institute for Somatic Movement Studies (ISMS) Amsterdam- afgestudeerd als Senior Somatic Movement Coach, van 1995 tot 2006 student begeleider, docent en stafmedewerker.

-Sinds 1994 tot 2006 Lid van het Shambhala Meditatie Center Amsterdam komende uit het Tibetaanse boeddhisme. Extended praxis in meditatie, mindfulnes en contemplatieve beoefeningen. Vanaf 2000 meditatie-instructeur.

Studies in energetische en paranormale geneeswijzen:

- vanaf 1997 studie en beoefening van Reiki met initiatie tot Reikimaster (3e level) in 2001

- Training in Chakratherapie bij Adrie van de Ven (auteur 'De dynamiek van de Chakras') in 2006

- Trainingen in DNA Thetahealing 'DNA Basis 2', 'Advanced 2', 'Shortcut' en 'Manifesteren in Overvloed' bij Bettina Brij Amsterdam in 2007

- Thetahealing Basic Instructors Training bij de oprichter DNA Thetahealing Vianna Stibal in 2010.

Lid van ...id van ...

Jordis | Praktijk voor Somatic Healing is erkend zorgverlener op paramedisch niveau bij B.A.T.C. (Beroepsorganisatie Therapeuten en Belangen associatie Consumenten). De Behandelaar onderligt het Klacht en Tuchtrecht zoals vastgesteld bij de koepelorganisaties.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl