BIJ DE TERP coaching

BIJ DE TERP coaching/Sandra Buijsrogge

Mijn naam is Sandra Buijsrogge (04-03-1969) met als sterrebeeld vis. Ik heb een dochter met een lichamelijke handicap en gedragstoornis. De afgelopen 18 jaar veel hulpverlening gehad voor mijn dochter, wat mij aan het denken heeft gezet. Mijn dochter en ik misten daarin het echt luisteren naar je hulpvraag, en daarbij de enorme lange wachtlijsten. Zo kwamen wij ook in de alternatieve hulpverlening terecht waar we wel werden gehoord en directe hulp kregen. In de reguliere/ alternatieve hulpverlening heb ik dus veel ervaring op gedaan waardoor ik nu ook ervaringsdeskundige ben.
Dit heeft mij tot de studies gebracht waardoor ik nu met veel plezier, volwassene ouders pubers en kinderen mijn hulp kan aanbieden.

Visieisie

Het belangrijkste vind ik dat lichaam en geest kunnen samen werken. Zodat je bewust kunt zijn van wat er in je lichaam gebeurd en dan kan er ook wat in je geest veranderen. Onderneem de reis naar het innerlijke. Luister naar je lichaam.

Opleidingpleiding

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn stresscounselor, levenscoach en kindercoach op HBO niveau. En ik heb de cursus AAT (animal assisted therapy) gevolgd werken met een therapiehond. De hond zal ik in kunnen zetten vooral bij kinderen en waar nodig bij volwassene. Tevens heb ik een training gevolgd Horse Assisted Coaching (paardencoaching) en Ethologie ,training, paardentaal, gevoelswereld van mens en paard.

In 2017 de opleiding systemisch werk/ familieopstellingen.  

Lid van ...id van ...

Lid van EAHAE paardencoaching en tevens aangesloten bij NOBCO Nederlandse orde van beroepscoaches.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl