Rob Vollenbroek

Praktijk voor psychosociale en energetische hulpverlening

Lichaam, geest en ziel in balans

Heeft u een probleem dat niet met een operatie of medicijnen op te lossen is? Wilt u een beter inzicht in uw eigen levenssituatie om van uw kwalen af te komen? Is reguliere zorg niet voldoende om u verder te helpen? Als u zich herkent in één van deze voorbeelden, dan kan energetische heling uitkomst bieden.

Energetische heling: spiritueel, maar niet zweverig

De vraag naar alternatieve en paranormale hulp neemt toe. Bijvoorbeeld als reguliere medische hulp niet voldoende is. Ook zijn steeds meer mensen op zoek naar spirituele zingeving in hun leven. Als paragnost en energetisch heler kijk ik naar een mens op een holistische manier, dat wil zeggen dat lichaam, geest en ziel een onlosmakelijke eenheid vormen. Samen met u zoek ik naar de dieperliggende oorzaak van uw kwaal en help ik u om opnieuw de balans te vinden.

Wie ben ik?

Al sinds mijn jeugd heb ik paranormale ervaringen. Naast mijn werk als financieel interim-manager voor gezondheidsinstellingen heb ik al meer dan 20 jaar mijn eigen praktijk, die ik met veel plezier en succes uitoefen. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van Reiki, Neuro Emotionele Integratie en Intuïtieve Ontwikkeling. Met name dat laatste heeft mij geholpen om mijn (paranormale) ervaringen te gebruiken om mensen ondersteuning te bieden bij hun problemen.

Visieisie

Visie

Als lichaam, geest en ziel volledig in balans zijn, is een mens gezond. Als er geen evenwicht is tussen deze drie elementen, uit zich dat in ziekten of kwalen. Als de onbalans in een vroeg stadium wordt herkend en behandeld, kan misschien zelfs een medische ingreep worden voorkomen. Ook als na een medische ingreep uw lichaam weer in orde is, maar uw geest nog wat ondersteuning kan gebruiken, kan energetische behandeling u helpen een nieuw evenwicht te vinden.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl