Praktijk voor slachtoffers van Emotionele Mishandeling

Praktijk voor Narcisme slachtoffers

Ik ben Natasja Paskas en werk als therapeut in mijn praktijk in Amsterdam Zuid. Ben jij slachtoffer van emotionele mishandeling of verwaarlozing geweest? Dan kan die negatieve ervaring een impact hebben veroorzaakt op je psychische en lichamelijke gezondheid. 

 

Tijdens het traject bekijken we samen wat je nodig hebt om verder te gaan. Soms gaat het over je opnieuw grenzen leren aangeven of heeft je lichaam ondersteuning nodig om beter te kunnen slapen. Wellicht heb je roofbouw gepleegd omdat je langdurig in de overlevingsstand hebt moeten staan. Het energie-lek dichten geeft jouw systeem de gelegenheid om weer op krachten te komen.

De aanpak is op holistische basis, we kijken naar zowel lichaam als geest. Jouw wensen staan voorop en ik begeleid je graag op weg naar herstel.

 

Je hebt geen doorverwijzing nodig van de huisarts en als je aanvullend verzekerd bent, wordt het consult vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Visieisie

Door middel van therapeutische gesprekken, opdrachten en andere traumagerichte technieken wordt het probleem helder gemaakt om het vervolgens te kunnen integreren. Het doel is om je te begeleiden, te ondersteunen en om de problemen aan te pakken. De regie weer in eigen handen en meer geluk in het leven, dat is waar we naar streven. Zinvolle reflectie op jouw functioneren geeft inzichten waarmee je verder kunt.

 

Trauma-healing kan bestaan uit:

 

* opnieuw vertrouwensverbindingen leren aangaan
* basisvertrouwen herstellen.
* herzien en hernemen van de eigen macht/kracht
* automatische denk- en reactiepatronen doorbreken
* in het hier en nu leven (d.m.v. dissociatie-oefeningen)
* toekomstperspectieven herdefiniëren

 

Homeopathie kan een gebrek aan mentale energie ondersteunen zodat je kunt werken aan psychisch herstel. Soms zijn ademhalingsoefeningen, visualisaties en EFT zeer effectief zijn bij emotionele instabiliteit. Rebalancing, een vorm van lichaamsgerichte therapie die ontlading geeft aan ‘vastzittende’ emoties, is ook een mogelijkheid in deze praktijk. Het gaat erom wat bij jou past en wat je nodig hebt.

 

Heb je energierovende personen in je omgeving of lijkt een situatie muurvast te zitten? Er zijn strategieën om hiermee om te gaan, zodat je weer in je kracht komt te staan. De kern van je probleem aanpakken is cruciaal, kost enige tijdsinvestering, maar is een waardevolle ervaring.

 

Ik werk met kortdurende trajecten, meestal 4 tot 10 sessies lang. Daarnaast kan ik een behandelplan op natuurlijke basis maken waarbij ik werk met o.a fytotherapie (kruiden) en supplementen.

Opleidingpleiding

Vierjarige opleiding op HBO niveau Natuurgeneeskunde

Zesjarige opleiding op HBO niveau Klassieke Homeopathie

Diverse opleidingen gespecialiceerd in trauma verwerking.

Opleiding Emotioneel Lichaamswerk

Lid van ...id van ...

NWP

NIBIG

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl