Peggy Mental Coaching

Volg mij op facebook Volg mij op twitter Volg mij op linkedin

Art is Therapy

Peggy Mental Coaching is een praktijk met een knipoog, waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. Wij zijn er voor diegene die meer orde in de chaos wenst. U kunt vluchtig bij ons terecht of als u wat langer de tijd nodig heeft. Peggy werkt voornamelijk intuïtief en is zo te omschrijven als alternatieve genezer. Haar relatie tot God ziet zij als basis voor interactie en functioneren.

Visieisie

Vanuit liefde voor de mens en het leven is het nieuwe concept Art is Therapy in de galerie ontstaan. Een motivatiemethodiek mede bedacht door filosoof Alain de Botton. 

Art is Therapy is in zijn ogen een therapeutisch medium dat mensen kan begeleiden, vermaken en troosten, waardoor men in staat is een betere versie van zichzelf te maken of worden. Alain de Botton heeft met zijn Art is Therapy filosofie getoerd langs verschillende musea in de wereld. Ook heeft hij het Rijksmuseum bezocht, waar hij een deel van de tentoonstelling heeft blootgelegd aan dit model. 

Geïnspireerd en gemotiveerd door deze filosoof is Peggy via trainingen aan The School of Life haar eigen trainingen gaan ontwikkelen. Peggy Mental Coaching is een coachingspraktijk waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. In mijn aanbod betekent Art is Therapy werken vanuit een holistisch en spiritueel kader. Ik werk hierdoor intuïtief en heb de ervaring een doorgeefluik te zijn van het goddelijke. De een noemt dit een zonnetje in zichzelf, de ander noemt zich gezegend van de natuur of een God. 

Lid van ...id van ...

Peggy Mental Coaching is lid van: 

-Beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. https://www.lvsc.eu/index

-Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk. https://www.bpsw.nl

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl