IOKAI Shiatsu Pauline Napjus

Volg mij op facebook

'HET LEVEN IS EEN KWESTIE VAN BALANS'

Wat is je gezondheid je waard? Wat is het je waard om je energie weer te voelen stromen en bruisen; om weer goed te kunnen bewegen, slapen en uitgerust op te staan. (De balans tussen in- en ontspanning is heel belangrijk!) Om je natuurlijke herstelvermogen weer te activeren; zodat je je gezondheid in eigen hand kunt houden. Om weer veerkracht te hebben om alles wat op je af komt (positief én negatief) aan te kunnen.

Je omgeving kun je vaak niet veranderen, wél hoe jij daarop reageert; als je lichamelijk en geestelijk meer in balans bent kun je rustig blijven te midden van alle tumult; sta je in je kracht, en neem je betere beslissingen. Dit weerspiegelt zich uiteindelijk in een betere gezondheid en een meer harmonieuze omgeving.

Het is wenselijk je huisarts en/of specialist op de hoogte te stellen als je gebruik maakt van complementaire therapieën.

 

Kosten per sessieosten per sessie

€70 per behandeling; via bankoverschrijving achteraf te voldoen. De nota wordt na afloop via mail gestuurd.

 

In de maanden juli-augustus-september geldt een zomerkorting van €5. Kies hiervoor in de webagenda voor afspraaktype: 'Shiatsubehandeling met zomerkorting'.

Gemiddelde duur (totale behandeling)emiddelde duur (totale behandeling)

Een shiatsubehandeling duurt ca. 50 min. exclusief intake en nabespreking. Reken op ca. 60-70 min. voor de tijd die het totaal in beslag neemt.

Aantal sessies en frequentie is afhankelijk van de klacht en constitutie, en altijd in overleg.

 

Meteen een afspraak maken?

Ga naar het tabblad 'Contact' en scroll helemaal tot onderaan de pagina: hier vind je mijn (blauwgekleurde) webagenda die 24 uur beschikbaar is voor het zelf boeken of annuleren van je afspraak.

Vergoedingenergoedingen

Iokai Shiatsu wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket en gaat niet ten koste van het eigen risico.

 

Klik hier voor een overzicht vergoedingen voor Shiatsu 2023.


De cliënt dient zelf de nota bij de zorgverzekeraar in.

Vergoedingenat anderen zeggen over mij

-warme, energetische handen

-trefzekere en doelgerichte aanpak: letterlijk en figuurlijk 'vinger op de zere plek' gelegd

-diep ontspannend; goed geslapen

-echt 'aangeraakt' worden; cadeautje voor jezelf; heerlijk!

-ik voel me herboren

-alles stroomt weer!