Paramedisch Natuurgeneeskundige Therapie

Volg mij op facebook Volg mij op linkedin

Praktijk voor zelfontplooing en natuurlijke geneeswijzen

Welkom op de site van Praktijk Nishkampa. Praktijk voor Paramedisch Natuurgeneeskundige Therapie en Spirituele Coaching & Counselling. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van de praktijk. Ik begeleid u door middel van aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving waarin de weg naar herstel wordt ingezet. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden.

In de praktijk kunt u terecht voor:

Visieisie

De vorm van begeleiden is gericht op het zelfgenezend vermogen van de mens, waarbij het doorgeven van energie een onderdeel is. Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat de lichamelijke, geestelijke en emotionele conditie worden behandeld. Door het opheffen van verstoringen, of door het ontvangen van helende energie kan het lichaam weer in balans komen en de geest in evenwicht. Ook ontstaat er inzicht in de klacht, dit alles bij elkaar is het begin van herstel.

 

Met behulp van healing, bloesemremedies of spagyriek essences kan er ook ondersteuning geboden worden aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn en palliatieve zorg nodig hebben.
In deze fase staat de kwaliteit van leven centraal.

 

Ik kan ondersteuning bieden bij:

Opleidingpleiding

Lid van ...id van ...

Ik ben Registercouncellor ABvC®en ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Tevens ben ik Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging BATC.


Bij veel zorgverzekeraars is het mogelijk om een deel van het consult vergoed te krijgen.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl