Het Niranam Gezondheidsinstituut

Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken

De Niranam methode een nieuwe gebruiksaanwijzing
om het leven simpeler te maken!

Iedereen komt in zijn leven wel eens op een punt waarop mentale ondersteuning gewenst is.

Volgens cijfers van het CBS zit 1 op de 4 mensen in Nederland in geestelijke nood en ervaart 79% van de werknemers overspanning. Mensen worden vaak doorgestuurd naar reguliere hulpverleners. Uit een eigen onderzoek van de Geestelijke Gezondheid Zorg blijkt dat bij 75% van de aangeboden behandelingen helemaal niet vaststaat dat ze werken. Neemt u hier genoegen mee?

Inmiddels hebben ruim 1200 mensen waaronder ruim 300 professionele hulpverleners kennis gemaakt met deze bijzondere methode. Wanneer komt u?

Werkwijzeerkwijze

De Niranam behandeling begint altijd met het “vrijmaken“ van het lichaam. Met behulp van 2600 jaar oude druktechnieken worden uw wervels en verkrampte spieren gecorrigeerd. Hierdoor worden lichamelijke blokkades opgeheven waardoor zenuwbanen vrijkomen en spieren zich gaan ontspannen. Dit zorgt ervoor dat uw bloed- en energie weer gaat stromen zoals dat bedoeld is.


Wanneer dit gedaan is ervaren mensen dit alsof er een zware last van hun schouders is afgevallen. Tijdens dit deel van de behandeling zal de Niranam therapeut u ook uitleggen waardoor deze blokkades ontstaan zijn en het gedrag wat het veroorzaakt heeft.


Vervolgens gaat de Niranam therapeut u in een aantal sessie de diverse levensprocessen uitleggen die verantwoordelijk zijn voor uw situatie of klacht. Dit gebeurd door middel van heldere en concrete voorbeeldverhalen die voor iedereen begrijpelijk zijn. Hierdoor wordt het onbewust aangeleerde gedrag, wat de oorzaak is van de situatie waarin u zich bevindt, duidelijk en direct afgeleerd. Door de inzichten welke u tijdens de sessie ontvangt wordt het voor u mogelijk om de werkelijke oorzaak weg te nemen. Tevens wordt u uitgelegd hoe je diverse dingen in het leven “Andersom” kunt doen waardoor het leven veel simpeler wordt.

Effectief bij ...ffectief bij ...

De Niranam methode is toepasbaar op elke psychische en lichamelijke (medische) klacht. Zie ook de website www.niranam.eu

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Bij de Niranam methode is het niet nodig om:

• In je verleden te graven
• Uren lang vragen te stellen
• Maandenlang onder behandeling te zijn

Bij de meeste mensen is vier sessies voldoende om te genezen van psychische en lichamelijke klachten.

Specialisatiepecialisatie

Zie hiervoor de website: www.niranam.eu.

Specialisatieorkshops

Binnenkort worden er door het hele land workshops georganiseerd waarin mensen behandeld zullen worden met deze bijzondere methode. Hierbij is het absoluut niet nodig dat u de groep verteld wat u situatie of klacht is.

Zie voor info de website www.niranam.eu/agenda.html.


Gerard
Wouters is auteur van de boekjes 'Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken en Niranam Wijsheden'. Deze kunt u tijdens de workshops kopen.