Het Niranam Gezondheidsinstituut

Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken

Gerard Wouters is een Niranam therapeut die al jaren bekendheid geniet bij vele particulieren, hulpverleners, artiesten en managers in het bedrijfsleven. Hij coacht al 21 jaar mensen op locatie en in zijn praktijk en geeft ook lezingen, groepsessies en workshops.

De benadering van Gerard Wouters is verrassend in zijn eenvoud. Op simpele manier en met heldere voorbeeldverhalen maakt hij duidelijk hoe mensen zelf diverse klachten veroorzaken door het “onbewust aangeleerde gedrag” wat er aan ten grondslag ligt. Tevens worden diverse levensprocessen inzichtelijk gemaakt die verantwoordelijk zijn voor uw situatie. Hiermee krijgt u een aantal waardevolle handvatten om uw eigen situatie eenvoudig op te lossen en het “Andersom” te doen.

Let op dit is geen kwestie van aanleren, maar van afleren! Ook de fenomenen “denken” ofwel piekeren en “angst” worden behandeld en afgeleerd. De Niranam methode maakt gebruik van de innerlijke kracht die elk mens van nature bezit om veranderingen teweeg te brengen in zijn leven.

Visieisie

De Niranam methode is een gecombineerde aanpak van lichaam, geest en ziel die uniek is in Nederland. Met behulp van eeuwenoude kennis wordt u tijdens de sessies bewust van de werkelijke oorzaak van uw situatie en gaat begrijpen waarom iets u overkomt of waarom u ziek wordt. Dit maakt het voor u mogelijk om deze situatie in korte tijd te corrigeren en of het ziekteproces om te keren Hierdoor gaan mensen direct veel beter functioneren.


De Niranam methode houdt zich niet bezig met het denkproces, verleden of toekomst, maar richt zich op de hogere geestelijke vermogens en eigen verantwoordelijkheid van de mens. Het verandering of genezingsproces wordt hierdoor aanzienlijk en aantoonbaar versneld. Aan het begin van elke sessie wordt ook gelijk uw lichaamshouding gecorrigeerd door middel van 2600 jaar oude behandeltechnieken.

Opleidingpleiding

Gerard Wouters - de enige Niranam therapeut in de wereld buiten Thailand - volgde een zeven jarige opleiding onder begeleiding van een Thaise privé-leraar verbonden aan het instituut in Thailand. Hij werd opgeleid en ingewijd en in de diepere geestelijke en emotionele achtergrond van lichamelijke en psychische ziekte processen.


De oorsprong van behandeling volgens de Niranam methode ligt in het oude China van 600 v.C.

Dit was de tijd waarin Lau Tse leefde. Zijn naam betekent: “Oude Wijze” en dat was niet voor niets. Lau Tse had een enorm inzicht in de levensprocessen van de mens en de invloeden van de oerbron (Tau) daarop. Hij erkende dat deze oerbron een grote invloed had op alles wat wij doen in het leven. Daarbij ontdekte hij, wanneer wij een levensweg bewandelen die niet goed is voor ons, dat wij weerstand ervaren in de vorm van tegenslag en zelfs ziekte. Ook zag hij dat mensen sterk beïnvloed werden door het gedrag wat is aangeleerd en dat dit desastreuze gevolgen kan hebben.

Lid van ...id van ...

Aangesloten bij: L.V.S.C. Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl