Praktijk voor Lichtwerk: Reading, Healing en Begeleiding

De weg naar het Licht

Wees welkom..... Kom thuis bij uw ware Zelf......


Praktijk voor spirituele consulten / lichtwerk:

Reading - Aura en Chakra Balancing - Magnetiseren - Healing - Spirituele en Persoonlijke Begeleiding - Massage - Meditatie  en Cursussen.

De consulten zijn gericht op uw bewustzijnsverruiming en daarmee op het verhogen van uw trillingsfrequenties.

Ik ben:

Maartje, 49 jaar en werk vanuit mijn hart. Als helderziend, -horend-, -voelend, -wetend en -ruikend medium channel ik inzichten, informatie en helende frequenties vanuit de Hogere Lichtdimensies voor uw welzijn.

Als spiritueel intuitief lichtwerkster bied ik adviezen en begeleiding aan voor het ontwaken van uw ware Zelf.

Als kind was ik al heel spiritueel en paranormaal. Ik zag de wereld door een totaal andere bril dan mijn omgeving (christelijke opvoeding). Dat was heel moeilijk om als kind daarin niet te worden gezien. Later vallen de puzzelstukjes in elkaar en besef je dat dit soort 'toevalligheden' gebeuren in een mensenleven om er sterker door te worden, levenslessen te doorlopen, trouw te kunnen blijven aan je eigen intuitie en afhandeling van karmastukken.

Visieisie

Door vele conditioneringen zijn veel mensen 'vergeten' wie ze werkelijk zijn. Velen zijn gaan geloven in illusies, vereenzelvigen zich met hun ego en voelen zich afgesneden van hun ware Zijn. Afgesneden van de bron van Goddelijke onvoorwaardelijke Liefde en Licht.

In deze tijd van Ascentie kunnen wij door de Hogere Lichtfrequenties versneld door onze karma- en transformatiestukken heen gaan en loslaten/uitzuiveren wat ons niet langer dient.

Opleidingpleiding

Opleidingen:


Aura en Chakra Balancing

Magnetiseren

Paranormale, spirituele en hooggevoelige talenten

Het leven is 1 grote leerschool. Veel kennis en wijsheid heb ik verkregen door vele (pijnlijke) levenslessen.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl