Lisette Siemerink, praktijk Soul Care

Zijn zoals je bedoeld bent, voluit leven vanuit je ware zelf.

'met aandacht voor lichaam, geest en ziel, en het liefdevolle hart omdat die de weg zijn naar meer heelheid, zelfvertrouwen en liefde.'

 

In mijn praktijk Soul Care kun je terecht met allerlei vragen, voor jezelf of voor je kind, of als stel voor jullie relatie.

 

Met therapie kun je jouw vraag of probleem aanpakken, ondersteuning krijgen in je veranderingsproces, en leren hoe je beter met jezelf en allerlei situaties kunt omgaan. Het blijkt dat de meeste vragen, problemen en moeilijkheden kunnen worden opgehelderd, en vaak ook wel worden opgelost.

 

Daarnaast is de therapie ook geschikt om aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling te werken. En ook als je het gevoel hebt dat een talent er wel zit, maar er nog niet uit komt.

 

Door mijn procesmatige en gerichte aanpak ga je een proces in met diepgaande innerlijke veranderingen. Dit leidt vaak tot goede en blijvende resultaten.

Met enkele sessies kun je al veel oplossen en ga je met meer energie en een nieuw perspectief verder.


Ik maak gebruik van spreekkamers in Enschede en Hengelo.

Visieisie

Gezonde zorg voor lichaam en geest, leven met hart en ziel. 

 

Therapie gaat over bewust worden, inzicht krijgen, verwerking en het loslaten van oude emoties, overtuigingen en belemmerende patronen.

Therapie gaat volgens mij dan meteen ook over het activeren van en ruimte geven aan jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Zodat jij steeds gemakkelijker meer van jezelf, van wat je in je hebt, kunt leven. 

 

Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking, herstel van soul loss, en het bevrijden van niet-eigen of aangehechte energie uit je systeem. Het losmaken van niet-eigen energie is essentieel voor het slagen van de therapie én voor meer zin in je leven. 

Opleidingpleiding

Na mijn HEAO-studie heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Na een periode van omscholing ben ik in 1993 mijn eigen therapiepraktijk gestart, die nu Soul Care heet. Sindsdien blijf ik me ontwikkelen via diverse trainingen en scholing, en door wie en wat op mijn pad komt. Mijn praktijk combineer ik mijn praktijk met een leuke parttime baan bij een ggz-instelling in de regio.

Ik heb me onder andere geschoold in: reïncarnatie- en regressietherapie, innerlijk kind-werk, familie- en andere systeemopstellingen, energetische therapie, touch for health en kinesiologie, tekentherapie, persoonlijke ontwikkeling, leven in het NU, eenheidsbewustzijn, zorg voor de ziel.

 

Tijdens de therapiesessies maak ik gebruik van diverse therapievormen of combinaties ervan.  Daarnaast ontwikkel ik met veel plezier eigen therapeutische methodes, zoals het therapeutisch werken op zielsniveau en meer leven in verbinding met je ziel, en

Leren grenzen stellen.

Lid van ...id van ...

Ik ben lid van beroepsvereniging het NVPA voor de specialisaties psychosociale therapie en reïncarnatie- en regressietherapie. 

Ook sta ik ingeschreven als BCZ® registertherapeut en heb ik een vermelding in de zorggids ‘Vergelijk en Kies’.

Dit alles t/m 31-12-2021.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl