Lied van de Merel

Volg mij op facebook

Genezen met hemel en aarde

Mijn naam is Merel. Als kind was ik een dromertje. Mijn innerlijke wereld was zo groot, dat ik moeite had mee te doen in de uiterlijke. Ik speelde niet veel met andere kinderen, maar ik observeerde hen en de wereld om mij heen des te meer vanuit mijn intu?tie, in stilte (met mijn duim in mijn mond). In mijn jeugd kreeg ik gelukkig de gelegenheid om te zijn wie ik was. Mijn ingevingen werden serieus genomen en ik voelde me daarin nooit beperkt of ontkend. Mijn intu?tieve eigenschappen kregen zo ruimschoots de kans om zich te ontplooien.

Ik had als kind al visioenen, channelde liederen en persoonlijke boodschappen voor familieleden en was helderziend en heldervoelend. Toen ik moeder werd, kwam daar nog bij dat mijn twee kinderen ook meer bleken te zien en horen dan de meeste mensen. Wat volgde, was een zoektocht naar de beste begeleiding van mijn hooggevoelige kinderen en naar een vorm waarin ik kon werken met mijn talenten.


Over mijn Zielsliefde

Ik werk alleen, maar ook samen met mijn zielsliefde, Anno. Als je wilt, kun je ons verhaal lezen, of meer lezen over wat we doen op de website.

Visieisie

Als mens zijn we gemaakt om een verbinding te vormen tussen de hemel en de aarde.....daarom lopen we ook rechtop! Ons hoofd in de wind, onze voeten op de aarde. 

 

Om gezond te blijven, hebben we voeding nodig vanuit beide werelden: de hemel en de aarde. Denk hierbij aan inspiratie, liefde, energie, gezonde voeding, beweging en eventueel kruidenmiddelen.

 

In mijn praktijk help ik je weer rechtop te kunnen staan (figuurlijk als dat letterlijk niet haalbaar is) en je leven krachtig tegemoet te treden, verbonden met jezelf en anderen, met de hemel en de aarde.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl