Jessica Eerland

Jessica Eerland

Voor inzicht en groei bij vastlopen in je leven.

Loop je vast in je leven, kom je niet verder en heb je hulp nodig? Ook niet na meerdere en/of verschillende pogingen?  Ik ben er om jou of jouw kind in een korte tijd verder op weg te helpen en te laten groeien. 

  

De alternatieve hulpverlening die ik aanbied geeft mij de mogelijkheid om holistisch naar jou als persoon te kijken. Dit doe ik door gebruik te maken van mijn ervaring, kennis en mijn sterke intuïtie. Hiermee ben ik in staat om snel in kaart te brengen waar de uitdaging(en) voor jou of jouw kind liggen en hieraan, in een kort traject, te werken.

Visieisie

Het is mijn missie en passie om anderen verder te helpen in hun leven. Dit is de reden dat ik ~IKBENYELLOW~ ben gestart. De betekenis hierachter staat voor ‘Vrijheid in handelen’ en ‘zijn’. Dit zijn essentiële waarden die je nodig hebt om verder te komen en te kunnen groeien in het leven. 

Opleidingpleiding

Gedurende mijn leven heb ik verschillende ervaringen opgedaan, mijzelf uitgedaagd op verschillende vlakken, zoals het volgen van opleidingen waaronder holistische choaching, zelfontwikkeling door coaching en therapie, cursussen, trainingen en verdieping in lectuur.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl