Jessica Eerland

Jessica Eerland

Holistische coaching voor (hoofbegaafde) jongeren en ouders

Je bent op zoek naar hulp, omdat je merkt dat jij of jullie kind, midden in de groei van het leven, tegen problemen aan loopt. Dit kan gezien worden in de vorm van gedragsproblemen (bv. woedeaanvallen), problemen op school, gezin, werk of in relationele sfeer (bv. vriendschappen), angsten (bv. faalangst). 

 

Zelfs na meerdere en/of verschillende pogingen om hier wat aan te doen heeft niks opgeleverd. Dit kan komen omdat jij of uw kind bijvoorbeeld zeer intelligent/hoogbegaafd is en weet hoe hij de reguliere hulp kan omzeilen. Er is daarom een andere gerichte aanpak nodig. Hiervoor bent u bij mij op op het juiste adres.  

?

De holistische coaching die ik aanbied geeft mij de mogelijkheid om naar het geheel te kijken, o.a. fysiek/lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel/geestelijk en ook gezinsdynamiek. Dit zorgt ervoor dat ik snel de kern raak. Belangrijk is dat jullie als ouder(s) hier ook bij betrokken zullen zijn, om te weten welke ondersteuning jullie kunnen geven aan uw kind.

 

Met mijn gaven (o.a. sterke intuïtie), ervaring en kennis breng ik tijdens een kennismakingsgesprek in kaart waar de uitdaging(en) liggen en wat de verwachtingen zijn. Dit zal verder uitgewerkt worden in een kortdurend traject of sessies. Voor verder vragen neem contact op via de gegevens of contactformulier op mijn website: www.ikbenyellow.nl

Visieisie

Het leven heeft mij doen laten inzien dat het mijn missie en passie is om jongeren, die hun hele leven nog voor zich hebben, verder te helpen in hun leven. Het mooiste is als dit in samenwerking met ouders kan gaan. Dit is de reden dat ik ~IKBENYELLOW~ ben gestart. De betekenis hierachter staat voor ‘Vrijheid in handelen’ en ‘zijn’. Dit zijn essentiële waarden die je nodig hebt om verder te komen en te kunnen groeien in het leven. 

Opleidingpleiding

Gedurende mijn leven heb ik verschillende ervaringen opgedaan, mijzelf uitgedaagd op verschillende vlakken, zoals het volgen van opleidingen waaronder holistische choaching, zelfontwikkeling door coaching en therapie, cursussen, trainingen en verdieping in lectuur.

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl