De Verbinding

Volg mij op facebook Volg mij op twitter

Regressie en reïncarnatie, hypnotherapie en psychotherapie

De Verbinding is een gecertificeerde praktijk voor hypnosetherapie, regressie, reincarnatie en meerdere psychotherapie vormen, workshops en cursussen waarbij het onderbewustzijn centraal staat te Tilburg. Ik ben Ans Franken, uw integraalhypnotherapeut, en ik heb de volgende opleidingen met succes afgerond; vierjarige studie op hbo niveau Intergrale hypnotherapeut (ATMA), driejarige opleiding regressie en reïncarnatie therapie (School voor Reincarnatie therapie Nederland). Een jarige opleiding tot prikkelbare darmtherapeut (Nederlandse Academie voor Psychotherapie). Verder heb ik diverse bij- en nascholingen gedaan op het gebied van EMDR, trance tekenen, werken met waakhond kinderen, innerlijke kind technieken, life between lives, mindfulness en nog vele andere. Mijn verdere ervaringen bestaan uit de bejaardenzorg waar ik met dementerende heb gewerkt. Tijdens deze periode heb ik gestudeerd aan Europees instituut voor psychosociale educatie waar ik twee certificaten op hbo niveau heb gehaald. Daarna ben ik aan de opleiding tot psychiatrische verpleegkunde begonnen waarna ik bij Reinier van Arkel groep heb gewerkt alvorens ik in 2001 mijn eigen praktijk opende voor intergrale hypnotherapie.
De Verbinding is aangesloten bij de: Nederlandse vereniging van reincarnatie therapeuten (N.V.R.T.) 

Visieisie

Wat is van belang alvorens een keuze te maken om naar De Verbinding te komen?

Belangrijk is om te weten of de therapeut je zal begrijpen je aanvoelt. Daarvoor is van belang om het gedachtengoed te kennen van de therapeut om zodoende in te kunnen schatten of er afstemming mogelijk is.


Ik, Ans Franken, ben heel spiritueel ingesteld en werk erg intuïtief maar dat wil niet zeggen dat ik dit altijd inzet. Ik kan goed afstemmen en daarbij kan ik mij heel gemakkelijk verplaatsen in andere stromingen dit omdat ik een ieder in zijn waarde laat en ik niet oordeel of veroordeel. Wel heb ik aandacht en ben ik nieuwsgierig naar wat een ander bezield om te doen wat ze doen wat voor overlevingsstrategie heeft men bedacht waardoor de dingen lopen zoals ze lopen. Ik stel mij heel integer op en doe mijn werk met bezieling.
Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ook houd ik je vaak een spiegel voor zodat jij in de gelegenheid komt om ook jou verantwoording te nemen. Want wat je ook meemaakt of gemaakt hebt, alles kun je veranderen als je maar weet hoe je dat moet aanpakken. Vaak zeg ik tegen mensen begin met een ander taalgebruik. Verdriet kun je verwerken en angst en boosheid doorleven en het een nieuw plaatsje geven, dat is loslaten zodat je in het hier en nu kan leven in plaats van te overleven. Meestal wordt gezegd 'ik weet wel waar het omgaat, alleen mijn gevoel overheerst' en dat is vaak ook zo.


De volgende interventies heb ik tot mijn beschikking; regressie, reïncarnatie, hypnose, E.M.D.R., intuïtief tekenen, transactionele analyse, NLP coaching maar vooral werk ik met het onbewuste bewust maken.

Opleidingpleiding

Ans Franken integraalhypnotherapeut. De volgende opleidingen heb ik met succes afgerond.

Vierjarige studie op hbo niveau Intergrale hypnotherapeut (ATMA)
Driejarige opleiding regressie en reïncarnatie therapie (School voor Reincarnatie therapie Nederland)
Een jarige opleiding tot prikkelbare darmtherapeut (Nederlandse Academie voor Psychotherapie)

Aan de energieschool heb ik in 2018 mijn medische en psychososiale basiskennis op HBO niveau gehaald.

Lid van ...id van ...

De Verbinding is aangesloten bij de: Nederlandse vereniging van reincarnatie therapeuten (N.V.R.T.) 





Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl