Empower yourself coach

Volg mij op facebook Chantal van den Broek

Chantal van den Broek, Empower Yourself coach, healing

Lieve jij, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn profiel te lezen. Ik ben je heel dankbaar. 

 

Mijn naam is Chantal van den Broek. Als kind was ik me altijd al bewust dat ik anders was. Dat ik extreem gevoelig was en ik wist meteen of de waarheid werd verteld of niet. Doordat ik na 15 jaar bij mijn persoonlijke thema’s op de bodem zat en eruit wilde komen, ontdekte ik mijn gave: healer, medium en spiritueel leraar. Met Empower Yourself zet ik mensen en teams in hun kracht en begeleid en coach ze op basis van persoonlijke thema’s.


Als je even vastloopt
Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen en terugkerende thema's voor als je even vastloopt. Als personal, business en life coach zoom ik in op je blokkades en kan deze ook samen met jou weghalen. Je krijgt dat uitleg wat het kernprobleem is, waarom het thema op je pad gekomen is en je krijgt tools mee hoe om te gaan met je emoties en overtuigingen. Hiervoor heb ik speciaal voor jou de 5 stappen methodiek ontwikkeld. Zodat jij weet waar je staat en je ook weet hoe je met het onderwerp verder kunt.

www.empoweryourselfcoach.com/persoonlijke-coach/stappenplan

 

Onafhankelijkheid staat centraal 

Onafhankelijkheid staat centraal in mijn sessies. Dit betekent dat ik je coach en begeleidt, zodat  jij op eigen kracht verder kunt en weet welke tools je dagelijks kunt inzetten. 

 

Hooggevoeligheid

Ik werk met hooggevoelige mensen die hun talenten in willen zetten en op zoek zijn naar de balans tussen werk en prive. Deze mensen zoeken ook naar de zingeving in hun leven. Daarbij haal ik het beste uit ze, zodat ze vanuit hun hart te doen hebben wat ze echt willen. 

 

Dieren healingen

Ik werk ook met dieren. Een dier wil je vaak wat zeggen en dat kan anders zijn dan je vaak verwacht als eigenaar. Ik help bij de vertaling hiervan en geef het dier op dat moment liefdevolle aandacht wat op dat moment nodig is. 

 

Leef van binnen naar buiten

Mijn focus in de sessies is om je te leren van binnen naar buiten te laten leven. Hierdoor laat jij je niet meer afleiden door wat er in de wereld om je heen gebeurt en kies jij altijd vanuit jezelf.

 

Sterftebegeleiding

Het leven is een cirkel en daarom begeleid ik mensen bij sterfte of ik beantwoord vragen als een dienbare plotseling uit het leven is gegrepen. Dit geeft je rust om de vragen die je hebt los te laten, je verder kunt met het rouwproces en je leven langzaamaan weer op kunt bouwen vanuit vertrouwen. 

 

Wil je met mij kennismaken?
Loop je tegen uitdagingen aan en weet je even niet meer hoe verder te komen, dan wil ik je uitnodingen voor een gratis intake gesprek met mij. Je krijgt dan direct tips mee die je gelijk kunt toepassen en je voelt dat je weer verder kunt.

 

Stuur een mail naar: info@empoweryourselfcoach.com of ga naar: www.empoweryourselfcoach.com

Visieisie

Missie & visie Empower Yourself

Na een proces van innerlijke bewustwording is het breed inzetten van mijn kennis en levenservaring mijn missie geworden. Hierdoor ben ik instaat om andere mensen vanuit mijn holistische werkwijze ondersteuning te bieden. In hun bewustwordingsproces en hoe ze via praktische tools resultaten behalen met hun doelen.
 

Door het aanpakken van het daadwerkelijke kernprobleem wordt het transformatieproces bij mensen en organisaties in gang gezet. Dit is meteen een goede weergave van mijn visie, want hierdoor lossen emoties, triggers, blokkades, trauma’s en beperkende overtuigingen op. Met als resultaat dat elk doel te realiseren is.

Opleidingpleiding

Ik heb mijn HBO opleiding commerciele ecomonie afgerond en ik ben 13 jaar werkzaam geweest als consultant en heb bij heel veel bedrijven transformatieprocessen begeleid in mijn rol als projectleider en als scrum master / Agile coach.

 

Hierdoor weet ik als geen ander welke thema's en vraagstukken mensen dagelijks hebben en vooral hoe je dit weer kunt omdraaien door het kernprobleem aan te pakken. 

 

Ik ben een gecertifeerd reiki master. De afgelopen 5 jaar heb ik mensen vanuit mijn coachpraktijk gecoacht en healingen gegeven met zeer succesvolle resultaten. Lees meer hier meer over bij reviews wat ik voor jou kan betekenen: www.empoweryourselfcoach.com/reviews

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl