Egle Energy

Volg mij op facebook

Massage en Genezing

Hallo allemaal, ik ben een 37 jarige vrouw van Litouwse afkomst. Ik heb de kunstschool afgerond. Door het maken van tekeningen en schilderijen vind ik de weg naar harmonie en rust. Dit is voor mij een vorm van meditatie. 

Ik geniet er van om alleen te zijn. Zo heb ik bijzondere talenten van mezelf ontdekt. Een cadeau van het Universum en God.  Van mijn oma geërfd :) van me 6 jaar.  De weg naar de waarheid en openheid was niet makkelijk. Onderweg heb ik Reiki diploma's behaald en andere cursussen en opleidingen gedaan.

Bij Pjiotr Elkunoviz, mijn grootste leermeester, heb ik alle inwijdingen/initiaties gekregen (www.elkunoviz.org).

Alles waar ik mee bezig ben, heeft een grote en bijzondere waarde, een cadeau van het universum!

Visieisie

Het belangrijkste ingrediënt van een goede massage is de kwaliteit van de aanraking. Een bewuste, liefdevolle, aanwezige aanraking kan al zó veel doen. 

    Meer dan 50 procenten van honderd ziekte komt uit onze psyhe - emotionele toestan . Ik noem dat zelf hypnoze of placebo efect. op zlefde manier kunnen onze lichaam en van zelf geneez worden. We merken soms niet hoe we stap voor stap in zelfhypnose raken. 

 Ken jullie afirmatie ? afirmatie tekst - mens door de dagen vakker zeggen hetzelefde frazen ( en het meest negatiev ) Waar door zelf  onbewust geprogrameerd ( of door de leven we gaan met oude programma's ) net als computer PC :))

    Kortom zeggen we maken zich zelf gezond of ongezond 90 proc, andere procenten Karma , geefrd ziektes, angebore ziektes. Van oude ons leven . 

        

Opleidingpleiding

reiki

green wich

karsen magie

en bij www.elkunoviz.org.  Pjotr Elkunoviz

Welnes instituut

Stoelmassage

Sport en welnes massage

Hote stone massage

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl