De Hartkamer

Regressietherapie, Trauma verwerking, Energetische Therapie

De therapeut kan helpen met onderstaande:

Burnout, Stress, Piekeren, Trauma, Depressie, Narcisme slachtoffers, onzekerheid, laag zelfbeeld, gepest zijn, hooggevoeligheid, uit balans zijn/verwarring, het verleden verwerken, werken aan zelferkenning, overige lichamelijke en emotionele problemen.

Tevens ben ik gespecialiseerd in het helpen van slachtoffers van mensen met een Narcistische Persoonlijkheid Stoornis. Ook kan ik u helpen als Intuïtief Coach, met problemen waarvan geen oorzaak gevonden kan worden. Veel van bovenstaande problemen zijn vaak ontstaan door een ouder of partner met Narcisme. Zie voor uitgebreide uitleg over NPS (Narcistische Persoonlijkheids Stoornis) de website.  Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even op mijn website DeHartkamer.nl.

Werkwijzeerkwijze

Voor mij staat ontspanning, rust en vetrouwen in elke sessie voor op. Omdat ik als therapeut veel met het onderbewuste werk is er een zekere mate van ontspanning noodzakelijk. Voor veel mensen is dit erg moeilijk. Omdat ik van uit mijn hart (gevoel) werk, merk ik dat zelfs erg gespannenen mensen zich al snel op hun gemak voelen. De praktijk heeft een prettige energie hoor ik vaak, het voelt als "thuiskomen", dat is nu precies wat ik zo belangrijk vind, dat mensen zich thuis en op hun gemak voelen. 

Effectief bij ...ffectief bij ...

Trauma's, Burn-out, Stress, Overspannen, lichte depressie, laag zelfbeeld, gepest zijn, Hooggevoeligheid, woede-aanvallen, innerlijke onrust en overige lichamelijke en emotionele klachten. (zie website).

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Behalve het helpen bij het loslaten van oude emotionele pijn, gedachtenpartronen en onbewuste gewoontes, maak ik de cliënt ook bewust van zijn mogelijkheden, talenten en eventuele valkuilen. Hiermee help ik de cliënt na de therapie op weg met nieuwe doelen en inzichten het leven meer gefundeerd en vol vetrouwen te (be)leven.

Specialisatiepecialisatie

NPS Specialist. Ik help slachtoffers van mensen met een Narcistische Persoonlijkheids Stoornis. Zie ook de website Narcisme Specialist voor een uitgebreide uitleg.