De Hartkamer

Regressietherapie, Trauma verwerking, Energetische Therapie

De verschillende therapievormen die gebruikt worden zijn geschikt voor een ieder die misschien even niet lekker in z’n vel zit. Soms heb je ergens steeds terugkerende pijn en kan de dokter niets vinden. Maar misschien ook heb je een probleem met je omgeving waar je de vinger niet op kunt leggen, je doet je best om het te veranderen maar het is net of je steeds niet begrepen of tegen gewerkt wordt. Herken je dat? Vaak is er een oplossing te vinden in je onderbewuste, voorbeeld iets wat er in je verleden (vaak je jeugd) speelde en je nu steeds parten speelt. Je hebt meestal geen idee waarom mensen op een bepaalde manier op jou reageren, of waarom jij steeds geirriteerd raakt. Hierdoor ontstaat stress, en als het te lang duurt, kan dit leiden tot een burn-out, ook lichamelijke klachten zijn vaak een oorzaak van langdurige stress. Elk mens heeft in zijn leven wel iets meegemaakt (trauma) waardoor je op latere leeftijd vast loopt. uitgebreide tekst vindt u op de mijn website
www.dehartkamer.nl

Visieisie

Therapeut en Intuïtief Coach, Haya Plaggenborg

Als Regressietherapeut en Psychosociaal- en Energetisch Therapeut help ik de cliënt met de verschillende therapieën. Het therapeutische werk bevat veel voorbereidingstijd en een intake-gesprek. Vaak zijn er 2 a 3 sessies nodig om tot een bevredigend resultaat te komen. Als Intuïtief Coach, en als Mediumschap en Trancehealing Therapeut is het van belang dat ik (bijna) niets van de cliënt van te voren weet. Hierbij werk ik met mijn intuïtieve vermogens. 
www.dehartkamer.nl

Opleidingpleiding

Diploma's en certificaten

Ik ben in het bezit van het diploma: Psychosociaal en Energetisch Therapeut. Tevens ben ik in het bezit van de diploma's Regressietherapeut,  Mindfulness en Cognitive Therapie (HBO), Touch for Health en Mediumschap en Trancehealing Therapeut (HBO). Ik ben Reiki gecertificeerd , en daarnaast heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd op het gebied van alternatieve therapieen.(Zie hiervoor de website). Tevens ben ik nog bezig met een 3-jarige opleiding aan het Mediumcollege te Harderwijk. Dit conform de richtlijnen van het wereldberoemde Arthur Findlay College in Stansted (Engeland) de opleiding is o.a. gericht op het verder ontwikkelen van mijn intuïtieve vermogens.
www.dehartkamer.nl

Lid van ...id van ...

OPET

Om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen ben ik lid van de OPET. (Organisatie Psycho Energetische Therapie). Deze heeft als doelstelling: Registreren van gediplomeerde Psycho Energetisch Therapeuten vanuit de SIO groep. Uitgeven van richtlijnen van beroepsethiek Psycho Energetisch Therapeuten. Klachtenbemiddeling tussen de client en de therapeut. Praktijkondersteuning. Het aansturen van bijscholing in overleg met de SIO groep.

 

CAT

Collectief Alternatief Therapeuten.

Als alternatief genezer ben ik lid van het CAT. Dit volgens de nieuwe wet per 01-01-2017 de WKKGZ Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg. Het CAT werkt samen met een geschilleninstantie erkend door de Minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport.
www.dehartkamer.nl

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl