Praktijk De Balans; voor Yoga, Malva therapie en Jassentechniek

Volg mij op facebook twitter

Investeer in je gezondheid

MALVAtherapie is een verzamelnaam voor energetische behandelingen van de aura en chakra's, lichaamsmassages en meridiaanbehandelingen. Al deze behandelingen werken diep door bij lichamelijke, psychosomatische of psychische klachten. Ervaringen van de meeste mensen die door ons behandeld zijn: meer ontspanning, meer energie, betere nachtrust, beter doorslapen, meer ruimte, beter in gevoel, minder in denken en beter in balans. Maar u hoeft niet ziek te zijn: deze therapie├źn bieden eveneens trajecten aan van persoonlijk egroei, transformatie en preventieve behandelingen.

Wat maakt de JASSENTECHNIEK-behandelingen zo bijzonder? Fysieke en psychische klachten ontstaan wanneer we tegen de stroom van het leven ingaan. Er ontstaan energetische blokkades die uiteindelijk ook in het fysieke lichaam doorwerken. De blokkades verdwijnen met de Jassentechniek moeiteloos.

Uw lichaam en geest komen via onze YOGA-lessen op gemakkelijke wijze in balans, met aandacht voor wat u nodig heeft, bewustwording en persoonlijke groei. U hoeft geen speciale conditie te hebben. Wij werken in kleine stappen.

SAMENWERKING geeft vaak goede resultaten. Onze activiteiten werken aanvullend op de reguliere geneeskunde. Wij werken graag samen met uw huisarts of specialist.

Visieisie

Lichaam, geest en ziel zijn continue in wisselwerking met elkaar verbonden en als zij in balans zijn, voel je jezelf meestal gezond. Elk mens ervaart gevoel en emoties, dat is normaal. 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'.
Ons lichaam kan allerlei signalen afgeven,
* omdat het zo niet geleefd wil worden.
* omdat er zorg en aandacht besteed moet worden aan je lichaam of geest of beiden. Hangt af van het signaal.
Als het signaal genegeerd wordt of niet wordt herkend kun je ziek worden. Sommige signalen zijn eenvoudig en andere complexer.

Opleidingpleiding

Diverse yoga opleidingen
Malva therapeut
Chakra specialist
Sportmasseur
Jassentechniek therapeut
Jassentechniek master
jassentechniek healing

Lid van ...id van ...

BvMT
Jassentechniek Nederland
B.H.E.T.

RBCZ

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl