GRATIS READING

GRATIS READING

Als derdejaars studente aan de Academie voor Mediumschap te Naarden geef ik gedurende dit jaar, het aankomende jaar en ver na het afronden van de opleiding gratis readings.

 

Tijdens een reading maak ik contact met een overleden dierbare. Hierbij zal de overleden dierbare aan de hand van zeer specifieke informatie zichzelf herkenbaar maken. De reading eindigt daarna met een liefdevolle boodschap.

 

Een reading duurt ongeveer een half uur.

Echter, bij een rouwproces en in geval van openstaande vragen zal het mijn persoonlijke voorkeur hebben om de reading zo lang te laten duren als de klant daar behoefte aan heeft.

Tenslotte, vraag ik u om een evaluatieformulier in te vullen.

 

Voor een reading kom ik graag in de avonduren bij u langs. Mocht u voor een reading ver buiten Nijmegen (tot +/- 1 uur reistijd) een vrijwillige bijdrage t.b.v. benzinekosten over hebben dan is deze uiteraard van harte welkom.

 

Doel van de gratis readings is om de communicatie met de spirituele wereld te versterken en te vergroten, om kennis en ervaring op te doen en om aan een verplicht onderdeel van de opleiding te voldoen.

 

In dit kader geef ik ook graag huiskameravonden. Daarbij wordt bij u thuis aan een groep mensen readings gegeven. Dit doe ik alleen of in samenwerking met een of meerdere mediums in opleiding.

Voor deze afspraken in de avonduren (maandag t/m zaterdag) kunt u mij bereiken via onderstaand telefoonnummer en/of emailadres.

 

Erg belangrijk daarbij is dat u, behalve wat van belang is voor het maken van een afspraak (uitsluitend voornaam, telefoonnummer en adres), geen (persoonlijke) informatie doorgeeft.

 

Voel u verder vrij om een geluidsopname van de reading te maken.

 

Alvast hartelijk dank voor het aanvragen van een reading !

 

Met heel veel liefs,

 

Danielle

06-38244293

daniellegratisreading@gmail.com

 

P.S.:

Graag vraag ik uw aandacht vragen voor het gegeven dat binnen en rondom Nijmegen andere (talentvolle) Danielle's op dit gebied werkzaam zijn.

Mocht u op zoek naar een van deze andere Danielle's onbedoeld op deze pagina zijn terechtgekomen, dan is het van belang dat u de contactgegevens gebruikt die u eerder had ontvangen t.b.v. de aanvankelijk bedoelde zoekresultaat.

Uiteraard blijft u vanwege de eerder genoemde redenen bij mij van harte welkom voor een reading.

Opleidingpleiding

Academische Opleiding

 

1998 - 2002

Biomedische GezondheidsWetenschappen,

Universiteit van Nijmegen

 

Spirituele (Mediamistic & Psychic) Opleidingen

 

2012 - 2015

Academie voor Mediumschap,

Naarden

 

Sectie Spirituele Opleidingen thans incompleet

Word later aangevuld ...

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl