Healer Cindy Kousbroek

Magnetiseur & Healer Cindy Kousbroek

Mijn naam is Cindy Kousbroek.
Ik heb ruim 20 jaar in de hulpverlening gewerkt als pedagogisch medewerker, ambulant hulpverlener en sociotherapeute. In deze periode heb ik een schat aan mensenkennis opgedaan. Deze kennis heeft mij verrijkt, gesterkt en helpen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Door op jonge leeftijd aan mijzelf te werken en de verdieping op te blijven zoeken, heb ik lagen afgelegd en kanalen opengezet.
Ik ben gaan ervaren dat mijn handen fungeren als gevers en ontvangers, wat mij in staat stelt om pure helende energie te geven, meridianen te activeren of juist energieblokkades op te heffen. Het zelfherstellendvermogen van het lichaam wordt versterkt.
Ik ben mijzelf gaan scholen in hoe ik energie door mij heen kan laten werken. Dit ten behoeve van de gezondheid van anderen. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu een goed lopende Healing praktijk voer waar ik enorm trots op ben. Wees welkom, voel je welkom.

 

Als healer is het mijn kracht om jou vrij te maken van lichamelijke-, en geestelijke klachten, vastgezette energieën en pijnlijke levenservaringen. Ik weet mijn handen op “de zere” plek te leggen waarin ik mij laat leiden door mijn intuïtie en gevoeligheid. Door handoplegging ontlaadt het lichaam energieblokkades, worden meridianen geactiveerd en de levensenergie versterkt. Onze gesprekken leiden tot zelfinzicht, ze maken je bewust van wie jij werkelijk bent. Dit zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn, kunt beleven en manifesteren.

Visieisie

Blokkades in het lichaam of energieveld ontstaan door allerlei ingrijpende situaties en ervaringen. Situaties waarbij we trauma, onveiligheid, verdriet, spanning en angst hebben opgelopen. Wanneer we deze levenservaringen en emoties niet voldoende hebben door-leefd, slaan wij ze op in ons lichaam of energieveld. Dat opslaan kan op den duur resulteren in lichamelijke en-of geestelijke klachten. Er ontwikkelen blokkades die de energiestroom in het lichaam stagneren of remmen de opname van levensenergie. Je kunt zelfs vastlopen op een aantal (leef)gebieden. Het leven vraagt je stil te staan bij jezelf.

Opleidingpleiding

De behaalde opleidingen zijn:

* M.D.G.O-verzorging

* HBO-opleiding 'Sociaal Pedagogische hulpverlening'

* Post-HBO-opleiding Kinder/jeugdcoach

* 'Magnetiseren' aan de volkuniversiteit van Arnhem

 

Ik werk nu ruim 15 jaar vanuit mijn praktijk te Huissen (Gld).

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl