Praktijk Bosserhof

Pak de kans en laat je begeleiden naar een mooier leven

Ruim 10 jaar geleden mocht ik eindelijk het roer volledig omgooien en gaan doen wat ik zo graag wilde. Sindsdien mag ik mensen helpen om uit hun burnout te geraken of  van hun lichamelijke of emotionele klachten af te helpen. 

Of je nu last hebt van gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, faalangst, twijfel, hoofdpijn, slapeloosheid of fybromyalgie, altijd is het de moeite waard om hier samen aan te gaan werken. Uiteraard ben ik geen genezer, maar ik kan wel samen met jou proberen je situatie te verbeteren. Eerst zoeken naar de oorzaak van je klacht, daarna werken aan je klacht en tenslotte coachen zodat je niet meer terugvalt naar je oude situatie. 

Visieisie

Ik zie ziekte als een verstoring van je gewenste situatie. Ziekte kan worden veroorzaakt door externe factoren maar ook heel vaak ontstaan als je een verkeerde baan hebt of een ongelukkige relatie. Ook kun je een aangeboren ziekte hebben. 

Met de NEI-methode kun je vaak ontdekken waar de pijn zit. Middels de spiertest en de juiste vragen kun je o.a. nagaan of de baan wel de juiste voor je is en of je van binnen eigenlijk liever een ander richting op wil gaan. Zit je te lang in de verkeerde richting dan kunnen lichamelijke of psychische klachten ontstaan. Door de inzichten te krijgen die je nodig hebt, kun je de juiste stappen zetten en verdwijnen de klachten vaak vanzelf. Bepaalde oefeningen kunnen hierbij helpen.

Opleidingpleiding

Ik ben in 2002 begonnen met de NEI-opleiding van Roy Martina. Deze opende voor mij de deuren om eerst mezelf te helen en vervolgens anderen te helpen.

Bij Instituut voor EEN mocht ik de opleiding tot EEN-therapeut volgen, Eclectische Energetisch Natuurgeneeskunde, inclusief Basisch Medische vakken en de psychosociale vakken. Een gedegen opleiding die door alle mogelijk instanties wordt erkend.

Tenslotte de opleiding tot Meervoudige Merkaba Healer bij Spiritueel Centrum Aurora in Heeze. Dit is een heel krachtige healingmethode.

Lid van ...id van ...

Na jarenlang lidmaatschap van de beroepsverenigingen ben ik per 1-1-2019 overgestapt naar NIBIG. Hier ben ik opgenomen in get gelaagd register.

Op basis van een overeenkomst tussen NIBIG solidariteitsfonds Wkkgz en Quasir B.V. ben ik geregistreerd voor de Wkkgz. 

Dat betekent dat ik:

- ben aangesloten bij de Geschillencommissie Zorggeschil (art. 18 Wkkgz),

- dit ik beschik over een klachtenprocedure (art. 18 Wkkgz),

- beschik over een klachtenfunctionaris op afroep (art. 15 Wkkgz). 

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl