De Anemoon

Volg mij op facebook

Weg met de Stress, voel je ontspannen en kom tot rust.

Mensen hebben het zelf in zich om te genezen, ik ben er alleen om hen een duwtje in de rug te geven waardoor men in beweging kan komen.

Dit kan met massage, als je schouders vastzitten en je wilt de ontspanning stimuleren of een blokkade opheffen; maar ook als er scheefstand is en dat corrigeren middels de Dörnmethode, bij deze methode ben jezelf zeer actief betrokken en worden er ook oefeningen meegegeven.


Met de Dierengateways lichaamsgerichte oefeningen doen, die op verschillende lagen het één en ander in beweging kunnen zetten.

Werkwijzeerkwijze

In een intake gesprek wordt gekeken naar wat het beste bij u past, zo kan ik nog wel eens uitkomen op een combinatie van therapiën b.v.

Verschillende massagevormen
Massage met bloesem remedies
Massage met PsychoMotion
PsychoMotion-The gateways®
Dornmethode

Het is belangrijk dat beiden zich goed voelen bij de afspraken die gemaakt zijn.
 

Effectief bij ...ffectief bij ...

De massage is effectief bij allerlei soorten klachten, maar met name bij spanningsklachten in nek en schouders, onderrug, ook bij hoofdpijn en andere stressklachten.

De orang Malu massage werkt zeer ontspannend doordat er met warmte gewerkt wordt.

PsychoMotion the gateway® laat je contact maken met je krachtbronnen en vandaaruit ervaren dat je beperking een ingang kan zijn naar je krachtbron.

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Meestal wordt begonnen met 1 behandeling per week, gedurende 4 weken. Dan moet enige verandering merkbaar zijn. Daarna kan worden geprobeerd de periodes tussen de behandelingen langer te maken. Afhankelijk van de klacht, wordt een behandelplan met de client afgesproken.

Specialisatiepecialisatie

Ik ben sinds kort gespecialiseerd in de Dörn methode, dit is een zachte wervel-en gewrichtsbehandeling, die klachten voortkomend uit scheefstand van benen, bekken en/of wervels op een eenvoudige manier oplost.

Mensen met hielspoorklachten kloppen niet tevergeefs bij mij aan.The Animal Gateway
Dit is een manier om te ervaren wat het is om je geestelijke en lichamelijke kracht te voelen en te ontwikkelen en ontspannen en vol energie uit de oefening te komen.
We gaan op zoek naar onze krachtbronnen en we boren nieuwe krachtbronnen aan. We laten ons inspireren door dieren of te wel de Animal Gateways leren ons onze mogelijkheden en onze beperkingen kennen op een speelse manier. PsychoMotion-The Gateways® is een methode die is ontwikkeld door Or Bagim in de afgelopen 15 jaar, het is uniek maar heeft wel raakvlakken met o.a. dans en yoga.

We beginnen met oefeningen die ons gronden, we zijn verbonden met de aarde, van daaruit maken we contact met de Landschildpad, hij is groot en zwaar kan heel oud worden en heeft veel wijsheid vergaard die hij met ons wil delen. We richten ons in deze oefeningen op het bekkengebied en de benen. De Landschildpad leert hoe het is om gegrond te zijn en stevigheid te ervaren, in het hier en nu te zijn, naar buiten durven komen.
De Kat daar en tegen wil je leren hoe het is om totaal voor jezelf te gaan en eindeloos te genieten.

Specialisatiee Anemoon biedt veiligheid in contact!

Bewustwording wat aanraking met je kan doen, is de weg naar heelheid met jezelf en je omgeving.

Staan voor wie je bent, wie je zijn wil.