Be Essence

Volg mij op facebook LinkedIn Be Essence YouTube kanaal Be Essence

Saskia Willockx - Leven vanuit je essentie

Welkom! Fijn dat je deze website gevonden hebt.

 

Ik help je lichaam, ziel en geest met elkaar in balans te brengen. Daartoe bied ik sessies, cursussen en workshops aan waarbij ik o.a. acupunctuur en healing gebruik, en ook Familie Opstellingen en Voice Dialogue.

 

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen ?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake of kennismakingsgesprek. 

 

Voor meer informatie over mezelf en wat ik aanbied kun je kijken op www.saskiawillockx.nl (healing en coaching) en www.yinyangsaskia.nl (acupunctuur en oosterse behandelwijzen).

Visieisie

Lichaam, ziel en geest vormen een eenheid. De ziel geeft o.a. via het lichaam signalen, waardoor we ons bewust kunnen worden van mogelijkheden om het oude los te laten en te groeien. Het ontdekken en begrijpen van de taal van de ziel en het begeleiden van anderen hierin is mijn passie.

Daartoe bied ik diepgaande healing en transformatie via sessies, cursussen en workshops.

 

In het kort iets over mezelf: In de jaren '90 ben ik begonnen aan een spirituele ontdekkingstocht die nog steeds doorgaat en die me veel gebracht heeft. Via diverse opleidingen en reizen in o.a. China en Hawaii ben ik me gaan ontwikkelen als alternatieve hulpverlener en spiritueel docent.

De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor mij. In Hawaii heb ik vele malen gezwommen met wilde dolfijnen. Hun helende energie draag ik bij me en geef ik door tijdens mijn behandelingen. In 2010 heb ik met walvissen gezwommen. Een overweldigende ervaring van heling en onvoorwaardelijke liefde.

Mijn eigen groei- en leerproces geeft me de inspiratie en het enthousiasme waarmee ik werk. Ik deel met liefde en plezier mijn helende energie en kennis met mijn clienten en cursisten.
 

Opleidingpleiding

 

* Fysiotherapie (Nederland)
* Acupunctuur & TuiNa (Belgie en China)
* Esogetische Kleurenpunctuur (Nederland)
* Reiki Master Tera Mai (Nederland)
* Aura & Chakra Healing en Reading (Hawaii)
* Energetisch Bewustzijn technieken (Hawaii)
* NLP & Therapeutische Communicatie (Nederland)
* Familie Opstellingen (Nederland)
* Voice Dialogue Professional Training (USA)

Lid van ...id van ...

Sinds 1998 ben ik lid van Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde en CPION/PLATO geaccrediteerd.

Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.Voor meer informatie zie www.zhong.nl

Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl