AlternatieveHulpverleners.nl

Dť plek om de alternatieve genezer of therapeut te vinden die bij je past


Een eigen siteen eigen site

Zoals u heeft kunnen zien heeft iedereen die opgenomen is op deze site, een eigen website. Deze website is volgens een vast stramien opgezet en bestaat uit de onderdelen Wie, Wat, Kosten en Contact. De vormgeving van de site sluit nauw aan bij de huisstijl van de website alternatievehulpverleners.nl
U heeft de keuze uit 5 kleurenschema's en 5 thema's, die bepalen welke fotootjes er op de site getoond worden.
Uw eigen website is bereikbaar via deze site, maar ook via www.alternatievehulpverleners.nl/uweigennaam. Hiermee kunt u geÔnteresseerden buiten deze website, dus ook verwijzen naar uw eigen site.

Makkelijk uw eigen gegevens onderhoudenakkelijk uw eigen gegevens onderhouden

U krijgt toegang tot een onderhoudstool waarmee u uw eigen gegevens en teksten kunt schrijven en wijzigen. Het is ook mogelijk foto's aan uw teksten toe te voegen. De onderhoudstool is erg makkelijk in gebruik en u heeft er geen enkele technische kennis voor nodig. Het enige dat u nodig heeft is een computer en een Internetverbinding.
In deze onderhoudstool kunt u ook zien hoe vaak uw pagina's bekeken zijn.

Kostenosten

Om te kunnen bepalen of deelname aan deze site voor u tot meer publiciteit, naamsbekendheid en klanten leidt, kunt u een proefabonnement van een jaar nemen. U kunt dan rustig uitproberen of u wel op de site wilt staan en na een jaar beslissen of u wilt doorgaan. U zit dus nergens aan vast!
Een proefabonnement kost € 15 euro, een gewoon abonnement kost € 25 per jaar.
Hiervoor krijgt u:
Opname op de site www.alternatievehulpverleners.nl
Een eigen website (www.alternatievehulpverleners.nl/uwnaam)
Een inlognaam en password waarmee u uw eigen teksten en gegevens kunt wijzigen.
Inzicht in het aantal keer dat uw site bekeken is.

In verband met Covid-19 zijn aanmeldingen voorlopig gratis. Dit geldt voor zowel het proefabonnement als het gewone abonnement.

Opzeggenpzeggen

U kunt makkelijk weer opzeggen. Elk jaar ontvangt u van ons een mailtje met een link naar de rekening voor het verlengen van uw abonnement. Als u uw abonnement niet wilt verlengen, stuurt u ons het mailtje retour met de tekst "niet verlengen". Uw abonnement wordt dan geschrapt en u hoeft de rekening niet te betalen.

Stappenplantappenplan

  1. U meldt zich aan via onderstaand aanmeldingsformulier.
  2. U krijgt per ommegaande een mail toegestuurd met inlognaam, wachtwoord, een handleiding en een link naar de rekening voor uw proefabonnement. U kunt dan inloggen en uw teksten en gegevens alvast invullen.
  3. In uw onderhoudstool kunt u aangeven of de gegevens op de site geplaatst kunnen worden. Zo heeft u rustig de tijd om de gegevens goed in te vullen en krijgen de bezoekers geen half-afgemaakte site te zien.
  4. U betaalt de rekening van uw proefabonnement. In uw onderhoudstool ziet u of het bedrag door AlternatieveHulpverleners.nl ontvangen is. U kunt uw rekening vanuit de onderhoudstool uitprinten.

Aanmeldenanmelden

Bent u een alternatief genezer of therapeut en wilt u ook graag op deze site opgenomen worden? Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Wilt u eerst nog meer weten of heeft u nog vragen? Stuur een mail naar . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:  
Straat+huisnr.:  
Postcode, plaats:  
Provincie:  
Telefoon:  
E-mail:  
E-mail:  

  

Ja, ik meld me aan voor de website www.alternatievehulpverleners.nl. Ik wil een proefabonnement van ťťn jaar voor € 15 (voorlopig € 0,00 ivm Covid-19).

  

Ik heb belangstelling voor een opname op deze site, maar ik heb nog een vraag:
Vraag: