Psychologische en opvoedkundig advies voor volwassene en kind

psychologische en pedagogische hulpverlening. (regressie)hypnose

Beste lezer,
Mijn naam is Susan Moll.
In deze tekst staat iets over mijn opleiding.Daarnaast besef ik me maar al te goed, dat het leven zelf, met allerlei ervaringen, vreugde en verdriet, minstens net zo vormend is.
Na een studie Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Leiden is mijn interesse in mensen en wat hun raakt alleen maar gegroeid.Naast onderwijs geven aan HBO studenten heb ik een eigen praktijk, waarin ik mensen op vele manieren help, zichzelf te leren helpen.

Visieisie

Ziek zijn, je gezond voelen, ongelukkig zijn of je juist heel erg in balans voelen...daar spelen vele 'puzzelstukjes' in mee!
Voeding en lichaamsbeweging om er twee te noemen.Ik richt me meer op inzicht geven; samen kijken naar wat er is en hoe dat anders, beter zou kunnen.Daarvoor heb ik een gedegen academische opleiding en vele andere opleidingen en cursussen gevolgd en gegeven.Daarnaast werk ik al meer dan twintig jaar in dit vakgebied, zodoende neem ik ervaring mee in elke ontmoeting.

Opleidingpleiding

Rijks Universiteit Leiden, afgestudeerd Sociale Wetenschappen, met als doctoraalvakken: volwasseneducatie, voorlichting, orthopedagogiek,persoonlijkheidsleer en diagnostiek.

Opleiding psycho therapie, ECP gecertificeerd.


conflicthantering- en mediation

Onder andere R.E.T., Gestalt, N.L.P., Voice Dialogue Inzichtverhogende Cognitieve therapieen, EFT, ACT : vele diverse bijscholingen op het gebied van menselijk gedrag, communicatie en welzijn en welbevinden.

Hypnotherapie, regressietherapie

post HBO opleiding tot supervisor en coach.

LOSK (landelijke opleiding spirituele kindertherapie)

Lid van ...id van ...

Het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA).

 

Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP)

 

Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBvH)

 

Nederlandse ACT

ACBS
Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl