IOKAI Shiatsu Pauline Napjus

'HET LEVEN IS EEN KWESTIE VAN BALANS'

Wat is je gezondheid je waard? Wat is het je waard om je energie weer te voelen stromen en bruisen; om weer goed te kunnen bewegen, slapen en uitgerust op te staan. (De balans tussen in- en ontspanning is heel belangrijk!) Om je natuurlijke herstelvermogen weer te activeren; zodat je je gezondheid in eigen hand kunt houden. Om weer veerkracht te hebben om alles wat op je af komt (positief ťn negatief) aan te kunnen.

Je omgeving kun je vaak niet veranderen, wťl hoe jij daarop reageert; als je lichamelijk en geestelijk meer in balans bent kun je rustig blijven te midden van alle tumult; sta je in je kracht, en neem je betere beslissingen. Dit weerspiegelt zich uiteindelijk in een betere gezondheid en een meer harmonieuze omgeving.

Het is wenselijk je huisarts en/of specialist op de hoogte te stellen als je gebruik maakt van complementaire therapieŽn.

 

Kosten per sessieosten per sessie

€ 62,50 per behandeling
incl. 21% BTW. Pinnen niet mogelijk; contant of via bankoverschrijving.

Gemiddelde duur (totale behandeling)emiddelde duur (totale behandeling)

Een shiatsubehandeling duurt ca. 55-60 minuten, exclusief intake, kopje thee en nabespreking. Reken op 75-90 min. voor de tijd die het in beslag neemt.

Aantal sessies en frequentie is afhankelijk van de klacht en constitutie, en altijd in overleg.

 

Meteen een afspraak maken?

Ga naar het tabblad 'Contact' en scroll helemaal tot onderaan de pagina: hier vind je mijn online agenda die 24 uur bereikbaar is voor het zelf boeken van je afspraak.

Vergoedingenergoedingen

Iokai Shiatsu wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket en gaat niet ten koste van het eigen risico.

Klik hier voor een: overzicht vergoedingen Iokai Shiatsu 2015.

De cliŽnt dient zelf de nota bij de zorgverzekeraar in.

 

Vind je ook dat de vrije keuze voor een natuurlijke behandeling moet blijven bestaan? En deel je de mening dat de overheid en zorgverzekeraars deze keuze juist moeten stimuleren in plaats van inperken? Kijk op: www.keuzevrijheid.nl

Vergoedingentrekkingsoefening per seizoen/element

In de winter heerst de energie van het waterelement: de blaas- en nierenergie. Met de hiernaast afgebeelde oefening, ontworpen door sensei Masunaga grondlegger van Iokai/Zen Shiatsu, breng je deze energie in je lichaam en geest in balans.
Doe hem met aandacht, en adem rustig in en uit.
Het gaat er niet om hoever je komt, maar om de strekking van de meridianen in het lichaam.