IOKAI Shiatsu Pauline Napjus

Volg mij op facebook

'HET LEVEN IS EEN KWESTIE VAN BALANS'

Wat is je gezondheid je waard? Wat is het je waard om je energie weer te voelen stromen en bruisen; om weer goed te kunnen bewegen, slapen en uitgerust op te staan. (De balans tussen in- en ontspanning is heel belangrijk!) Om je natuurlijke herstelvermogen weer te activeren; zodat je je gezondheid in eigen hand kunt houden. Om weer veerkracht te hebben om alles wat op je af komt (positief ťn negatief) aan te kunnen.

Je omgeving kun je vaak niet veranderen, wťl hoe jij daarop reageert; als je lichamelijk en geestelijk meer in balans bent kun je rustig blijven te midden van alle tumult; sta je in je kracht, en neem je betere beslissingen. Dit weerspiegelt zich uiteindelijk in een betere gezondheid en een meer harmonieuze omgeving.

Het is wenselijk je huisarts en/of specialist op de hoogte te stellen als je gebruik maakt van complementaire therapieŽn.

 

Kosten per sessieosten per sessie

€ 65 per behandeling
incl. 21% BTW. Pinnen niet mogelijk; contant of via bankoverschrijving.

Gemiddelde duur (totale behandeling)emiddelde duur (totale behandeling)

Een shiatsubehandeling duurt ca. 55-60 minuten, exclusief intake, kopje thee en nabespreking. Reken op 75-90 min. voor de tijd die het totaal in beslag neemt.

Aantal sessies en frequentie is afhankelijk van de klacht en constitutie, en altijd in overleg.

 

Meteen een afspraak maken?

Ga naar het tabblad 'Contact' en scroll helemaal tot onderaan de pagina: hier vind je mijn (blauwgekleurde) online agenda die 24 uur beschikbaar is voor het zelf boeken of annuleren van je afspraak.

Vergoedingenergoedingen

Iokai Shiatsu wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket en gaat niet ten koste van het eigen risico.

Klik hier voor een: overzicht vergoedingen Iokai Shiatsu 2016. Ook in 2017 en daarna blijven mijn behandelingen vergoed!


De cliŽnt dient zelf de nota bij de zorgverzekeraar in.

Vergoedingene helende kracht van pure essentiŽle oliŽn

Het wordt steeds bekender dat essentiŽle oliŽn een zeer sterke en doeltreffende werking hebben op het menselijk lichaam en op de geest. Een belangrijk onderdeel van deze werking is de hoge frequentie van essentiŽle oliŽn. Met hun immuun-stimulerende eigenschappen, kunnen essentiŽle oliŽn het immuunsysteem drastisch verbeteren en ondersteunen.  Ongeacht of ze worden ingeademd of via massage op het lichaam worden aangebracht. 

 

In mijn praktijk gebruik ik de diffuser en de therapeutische pure essentiŽle oliŽn van Young Living™. Deze oliŽn onderscheiden zich van andere door hun zuivere biologische kwaliteit en zeer hoge frequentie. Tijdens de behandeling geniet je mee van de heerlijke natuurlijke geuren en (overdag) van de verkwikkende of ('s avonds) van de rustgevende werking! Omdat ik er zelf zo van geniet en er baat bij heb, ben ik distributeur geworden en kan ik de oliŽn met 24% korting bestellen. Wil je eventueel iets bestellen, dan kan dat via mij en profiteer je van die korting!