Blessed Be - Praktijk voor natuurgeneeskunde en energetische therapie

Volg mij op facebook Volg mij op twitter Volg mij op linkedin Volg mij op youtube

Stress-reducerende behandelingen voor meer vitaliteit!

De meerwaarde van een energetische behandeling is, dat wat je in het hier en nu in je systeem (lichaam en geest) als blokkerend ervaart, kunt laten wegstromen. Mijn rol is om dit proces ‘aan’ te zetten, zodat oude opgeslagen energie in de aura en de celherinneringen van het lichaam afgevoerd kunnen worden. In de ruimte die hierdoor ontstaat kunnen lichaam en geest een nieuw evenwicht zoeken. Mijn taak is dit hele proces te begeleiden.

Ik bied een luisterend oor, aandacht voor je gehele welzijn, tijd om tot rust en tot jezelf te komen, voldoende ruimte voor informatie en vragen, nazorg indien nodig en uiteraard met zorg uitgevoerde energetische behandelingen.

Werkwijzeerkwijze

De behandelingen (gekleed en liggend op de behandeltafel) zijn gericht op het loslaten van verstoringen of blokkades in het lichaam en energieveld, die daar door verschillende oorzaken zijn ontstaan. Als de blokkades behandeld worden, krijgt het zelfgenezend vermogen van het lichaam de ruimte om aan het werk te gaan. Dit brengt het herstel op gang.

Daarnaast kijken we, als dat van toepassing is, hoe je vanuit het hier en nu kunt werken aan onderliggende patronen, die de klachten hebben veroorzaakt. Inzicht krijgen in deze patronen en er dan bewust mee omgaan, zorgt ervoor dat de klachten niet zo snel meer terugkomen.

In alle gevallen komt er een veranderingsproces op gang waar ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier aan werkt. Ik heb hierin een begeleidende rol.

Ik vind het belangrijk om bij het eerste consult goed vast te stellen hoe het met je gezondheid en functioneren gaat. Dit is het uitgangspunt van de behandelingen. Bij de vervolgconsulten kijken we waar er vooruitgang is en waar er nog knelpunten liggen. Graag neem ik de tijd om naar je verhaal te luisteren en aandacht te hebben voor je gehele welzijn.

Effectief bij ...ffectief bij ...

emotionele problemen: niet lekker in je vel, gevoel van leeggezogen zijn, verdriet, somberheid, over je grenzen gaan, burn-out etc.

lichamelijke problemen: spanningen, onrust, (over)vermoeidheid, RSI, pijn in nek, schouders, rug, ledematen, hoofdpijn.

Ik coach ook bij: omgaan met hooggevoeligheid (HSP), omgaan met verlies en veranderingen.

Te verwachten resultatene verwachten resultaten

Na zo'n 3 tot 5 behandelingen mogen we resultaten verwachten. Mocht dit niet zo zijn, dan overleggen we of doorgaan zinvol is.

Specialisatiepecialisatie

Energetische behandelingen
Craniosacraal therapie
TRE® - Tension and Trauma Release Exercises
Bachbloesemremedies

Specialisatieebsite van de praktijk

www.blessedbe.nl