Blessed Be - Praktijk voor natuurgeneeskunde en energetische therapie

Volg mij op facebook Volg mij op twitter Volg mij op linkedin Volg mij op youtube

Voor hoogsensitieve en/of getraumatiseerde mensen

Praktijk Blessed Be is een praktijk voor energetische therapie en TRE® (Trauma and Tension Release Excersises). Mijn doelgroep bestaat veelal uit hooggevoelige mensen. Ik ben zelf hoogsensitief en energetisch therapeut. Ik geef al enkele jaren met veel zorg en plezier energetische behandelingen aangevuld met de Tension and Trauma Release Exercises (TRE®). Een revolutionaire methode om het lichaam weer terug te brengen in een staat van ontspanning en helderheid. Ik heb al veel gevoelige mensen geholpen zich weer energieker te voelen.

Hoogsensitieve mensen hebben vaak klachten als: hoofdpijn, nek en schouderklachten, lage rugpijn, maag en buikklachten, ademhalingsproblemen, onrust, emotionele problemen, spanningen, angsten, vermoeidheid etc.

Dit komt omdat veel gevoelige mensen zich moeilijk staande kunnen houden in de hectiek van alledag, veel prikkels voelen en zeer gevoelig zijn voor hun omgeving. Ik help mijn clienten bij hun lichamelijke klachten en begeleid ze in hun gevoelig zijn, zodat de klachten niet meer zo snel terugkomen.

De behandelingen zijn erkend door veel ziektenkostenverzekeraars, waardoor u een gedeelte of het hele consult vergoed krijgt indien u aanvullend verzekerd bent.

Voor meer informatie neem dan gerust contact op of bezoek de website van de praktijk. http://www.blessedbe.nl ook voor de data van de TRE workshops.

Visieisie

Mijn visie op ziekte en gezondheid is dat de mens zichzelf heelt. Ik bied de energie/aandacht/intentie aan via mijn handen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd. Je kunt dus nooit voorspellen hoe het lichaam gaat reageren. We mogen uitgaan van de beste resultaten, maar aan de andere kant deze niet verwachten. Herstel gebeurt op eigen wijze en in je eigen tempo.

Opleidingpleiding

2015 CPION Medische Basiskennis, Psychosociale MBK

2013-2014 TRE® Provider 
2009 - 2012 Personal Coaching Specialist, Sorag Akademie
2011-2012 Craniosacraal therapie, Ria Feskens, Serenora
2007 - 2009 HBO Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut, Johan Borgman college, Utrecht.
1999 - 2001 Chakratherapie, Malva Opleidingen BV
1991 - 1996 Engelse Taal-, en Letterkunde, Radboud Universiteit, Nijmegen.

Bij- en Nascholingen:

zie hiervoor www.blessedbe.nl onder het kopje opleidingen
 

Lid van ...id van ...

Beroepsvereniging: VBAG
Overkoepelende organisatie: RBCZ

Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed volgens de polisvoorwaarden.
Deze site is onderdeel van www.alternatievehulpverleners.nl